Jtube'a alternatif YouTube Client önerisi

Son düzenleme:
Uda. Fpsx dosyası hocam.

Bir de vmye dosyaları nasıl atacağım Explorer HTTPS siteleleri açmıyor.

Cihazı vm görüyor Phoenix görmüyor hocaö.

Uda ise sorun yok bir de ben ovi Suite amvi ekran yedirtir dmedim ben Phoenix'e demiştim karıştı.

W11 de Phoenix veya Infinity best ile deneyeyeyim mi hocam nasıl yapılıyorsa artık.

Deneyin ama ben Windows 10 da Phoenix'den mavi ekran yedim Infinity bestten yemedim.

Dosya Ekleri

• GyvFQLqWYAA_5sy.jpeg
    GyvFQLqWYAA_5sy.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Refurbish dediğimde C00 dosyası tarzı bir şey diyordu,

Böyle flashlayayım mı?

Sirayi pek bile sende mcu ya kiyacaginal cnt ye koycaklarin dogru rofs2 rofs3 de pek bilgim yok modern symbianlara flash atmadim ama deneyecektim ama olamadi uzgun Firmware bulamayinca.

Hocam Türkçeyi katletmesenizde ne yazdığınız anlaşılsa.

Hizli yazıyorum bir de yazdigim telefonu ingizlice yaptim ondan hem hizliliktsn hem İngilizcede klavye kusura bakma. Bir de oto duzeltme kullanıyorum.

Hocam Türkçeyi katletmesenizde ne yazdığınız anlaşılsa.

Turkce kalvyeli cihazimda ingizlice kalvyeli cihazimda VSR dmeke sitedigim ben pek flash atmadim attigim da daha eskiydi moderne atickatikda sonra gerek yokmus CFW değildi atcagim ve mcu ya Core yazna olacak o kesin.

Hizli yazıyorum bir de yazdigim telefonu ingizlice yaptim ondan hem hizliliktsn hem İngilizcede klavye kusura bakma. Bir de oto duzeltme kullanıyorum.

Turkce kalvyeli cihazimda ingizlice kalvyeli cihazimda VSR dmeke sitedigim ben pek flash atmadim attigim da daha eskiydi moderne atickatikda sonra gerek yokmus CFW değildi atcagim ve mcu ya Core yazna olacak o kesin.

Best kendisi otomatik yaptı hocam o mcu kısmını falan.

Şu an W7 kuruyorum hocam 2. PC'ye jaf mı Phoenix mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı