Jtube'a alternatif YouTube Client önerisi

Nedense her eşy en az S60V3 F/P2 isityor S60V2 eskidi S60V2 nostajli hariç kalmadı ya :( bende en azından belle F/P1 var.
Feature Pack olayi pek onemli değil S60v2 ve V3 de benim N70'de Feature Pack 5 var mesela ama S60v2 FP3 cihazla aynı kapasitesi. O kadar takılmaya gerek yok o yüzden.

Ban yeme riskiniz var. Ruslar Kaios'den port denemişti sanırım ban yedikleri için vazgeçtiler. Keşke S60V2 desteği de olsaymış.

H264 ile MP4 aynı şey değil miydi?

Im için en iyi Client şu anlık Discord gibi duruyor.
@AREYsan yeşertir sizi konu hakkında duruma göre. Blog girdisi de attığına göre tanıtımı gelecek. Maxicepte de biri konusunu açmıştı, biraz arasanız bulursunuz.

Sanırım sunucuda WhatsApp Web olarak çalışıyor ban riski var mıdır bilmem.

Farklı galiba MP4 uzantılı MPEG video açılıyor H264 açılmıyor hocam.
Kodlama farkı yüzünden olabilir. 5800'ı hiç uzun süre kullanmadım ondan tam vakıf değilim bazı şeylere.

Sanırım sunucuda WhatsApp Web olarak çalışıyor ban riski var mıdır bilmem.
Risk her zaman vardır sonuçta resmi istemci değil.

VPN gerekir mi bilmem ama gerekmese bile sadece birkaç arkadaşım hariç Discord'la iletişim kuramayacağım için Telegram daha işlevli hocam. Bir de telefonu elime aldım fırına dönmüştü 3G'den olabilir mi?
VPN'e gerek yok zaten proxy üzerine kurdular. Güvenlidir evinizde PC varsa kendinizde WARP ile Discord'a bağlanıp IP üzerinden host olabilirsiniz.

Evet 3G yüzünden. Sürekli mobil veri açık kalmasın telefonda. Bu makinelerin hastalığı bu.

iPhone değil sonuçta bunlar.

Telegram yerine Discord kullan hocam.

VPN gerekir mi bilmem ama gerekmese bile sadece birkaç arkadaşım har Discord'la iletişim kuramayacağım için Telegram daha işlevli hocam.

VPN'e gerek yok zaten proxy üzerine kurdular. Güvenlidir evinizde PC varsa kendinizde WARP ile Discord'a bağlanıp IP üzerinden host olabilirsiniz.

Evet 3G yüzünden. Sürekli mobil veri açık kalmasın telefonda. Bu makinelerin hastalığı bu.

iPhone değil sonuçta bunlar.

Discord birkaç arkadaşım hariç işe yaramaz hocam. Telegram için ngram ile stella mobile deneyeyim mi? Kutegram da fena değil yine de.

VPN gerekir mi bilmem ama gerekmese bile sadece birkaç arkadaşım har Discord'la iletişim kuramayacağım için Telegram daha işlevli hocam.

Discord birkaç arkadaşım hariç işe yaramaz hocam. Telegram için ngram ile stella mobile deneyeyim mi? Kutegram da fena değil yine de.
En iyisi Kutegram diyorlardı. Yalan yok ben hiç Telegram kullanmıyordum. Ondan denemedim hangisi iyi hangisi kötü diye araştırmadım pek.

Nnproject'in MPGram uygulaması çalışabilir. Elimdeki N8 kırılmadığı için Symbian uygulamalarını direkt denemiyorum artık uğraşmak istemediğim için ama siz bir deneyin yine de.

MPGram J2ME uygulamasıymış. Kurabilirim.

Beni yanlış anlama ama hocam bu soruların yeri bu site değil. Yukarıda verilmiş mesela maxi orası daha iyi bu konuda.

Discord birkaç arkadaşım hariç işe yaramaz hocam.
Ciddi iyi yapmış ama adamlar. Yakında konusunu açarım incelersiniz olmadı. Ben bir ara bol ekmeğini yiyordum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı