Jumbum güvenilir mi?

rintarou

Hectopat
Jumbum'dan birkaç parça alacağım. Lian Li'nin yeni soğutması ve PSU'su falan var. Çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Organizasyonlarımızı çok dikkatli ve hızlıca yapmamıza rağmen bazen markalardan, bazen tedarikçilerden, bazen nakliye firmalarından kaynaklı durumlar ortaya çıkabiliyor...
Maalesef bu işin ticaretin doğasında olan bir durum ne üretici, ne nakliye acentası sahibiyiz. Öngörüler, bize sunulan terdarik tarihleri, markaların lansman tarihleri gibi parametrelerle bir teslimat tarihi belirleyebiliyoruz.

Sizin özelinize gelirsek 3 Ocak teslimat tarihi belirtilmiş olan sipariş ile ilgili 3 hafta rötar bilgisi 2 Ocakta size aktarılmış. Maalesef %100 başarı sağlayamıyoruz. (Yukarıda sayılan vb. sebeplerden kaynaklı)

Aktif Jumbum kuponu var mı acaba? Teşekkürler.

Garanti konusunda sorun yaşıyorum. Ürün nerede bilgi vermiyorlar. jumbum.com.tr üzerinden 25 şubat 2024'te 16571 sipariş no ile arctic Liquid Freezer III 360 mm soğutucu satın aldım. Üründe sıkıntı çıktı. Soğutma yapmıyordu. Ürünü mng kargo aracılığıyla gönderin dediler gönderdim. Form doldurmadım. Ürün 10 ocakta firmaya teslim edildi. Ürünün akıbeti hakkında bilgi almak istiyorum ancak bilgi yok. @jumbum

Ürünlere taksit yapıyor musunuz? Taksit seçeneğiniz varsa müthiş olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı