Hızlıca söyleyeyim kesinlikle değil, alışveriş yapacak olan varsa yapmasın. Hele geç teslimat yazan ürüne sakın ola bulaşmayın. Bu nasıl sistemdir abi kimse sorgulamıyor mu bunları, parayı alıp 1,5 ay sonunda hiçbir şey getirmiyor adam. Kim bilir kaç insan bu şekilde para bağlıyor bu siteye. 2 Şubat'ta Lian Li fan siparişi verdim 2 paket, gecikmeli teslimat yazıyordu 11 Mart diye ve bende bunu bilerek sipariş verdim. Daha önce bir şey almadığım için duygum şu: en geç tarihi yazıyorlardır, daha önce gelir diye düşünüyorum. 10 gün önce fanlar nerede diye sorduğumda da teslimat tarihini atıyor burdaki @jumbum arkadaş bana, sanki 11 Mart'ta göndereceklermiş gibi daha belirtilen süre dolmadı neyi soruyorsun diyor aklınca. Demiyor ki fan falan yok iptal edelim siparişinizi. Bugün yine yazdım, "gecikme görünüyor iptal edelim isterseniz" yazmışlar. 10 gün önce niye demedin? 2 paket fanı becerip 1,5 ayda getiremediniz mi hakikaten ya, bu kadar rezillik olur mu :d. Bir işletme olmayan bir şeyi satar mı?
Son düzenleyen: Moderatör: