Jumbum güvenilir midir?

• Konuyu başlatan vanirZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 73

vanirZ

Yoctopat
Daha fazla  
Ön sipariş ile "Be Quiet!" sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.
Ancak daha önce onlarla hiç alışveriş yapmadığım için dolayısıyla nasıl bir firmadır, nedir, ne değildir bilmiyorum. Dolayısıyla tabiikide sipariş geçmeden önce araştırıyorum.
İnternette ve bu forumda bazı yorumlarda ön siparişlerin geciktiğini, bazıları ise ürünlerinin ellerine ulaşmadıklarını belirtmişler.
Anlıyorum ithalat yoluyla geliyor bunlar. Ancak böyle bir sorun biz de yaşar mıyız acaba?

Güvenilir. Eğer ön sipariş ise belirtilen tarihlerde getirilecektir değilse de hızlı şekilde kargolama yapıyorlar. İthal edilen ürünlere siz bir işlem yapmıyorsunuz tüm işlemler Jumbum tarafından yapılıyor o yönden de kafanızda soru işareti oluşmasın.

Ancak eğer ki belirtilen öngörülen teslim tarihi tarihi 1 gün bile geçerse ücret iadesi yapıyorlar mı kesin? Bundan emin olmam lazım.
Kendileri forumda iseler bir yorum yazabilirler mi mümkünse?
@jumbum

Teslim tarihi tahmini. Bazen öncesinde de getirtebiliyorlar ancak birkaç günlük sapma da olabilir. Sırf 1 gün gecikti diye lafını mı yapacaksınız gerçekten? Eğer öyleyse hiç almayın daha iyi milleti uğraştırmayın. İthalatın anlamını ve gidişatını bilmiyorsanız tahmini teslim tarihini vs. anlamanızı da beklemem tabii ama bir ürünü alacaksanız birkaç gün gecikmesi sorun olmaz.

Teslim tarihi tahmini. Bazen öncesinde de getirtebiliyorlar ancak birkaç günlük sapma da olabilir. Sırf 1 gün gecikti diye lafını mı yapacaksınız gerçekten? Eğer öyleyse hiç almayın daha iyi milleti uğraştırmayın. İthalatın anlamını ve gidişatını bilmiyorsanız tahmini teslim tarihini vs. anlamanızı da beklemem tabii ama bir ürünü alacaksanız birkaç gün gecikmesi sorun olmaz.

Hayır, şöyle bir durum var ki, ben bunları daha önce yaşadığım için söylüyorum. 1 gün değil. 10 gün de beklerim. Sorun değil.
Ama.
Başka bir firma ile yaşadığım ertleme/öteleme durumu oldu. Firma ismi vermiyorum. Bilindik bir firma.
Belirttikleri tarih 3 hafta geçtiği halde halen teslimatımı alamamıştım.
"Ha bugün ha yarın, işte biraz gecikti, sabredin 1-2 güne elinizde olur." diye diye bu süre 1 ayı da geçmişti.
Aynı şeyleri kesinlikle yaşamak istemiyorum. Net.
Ayrıca orada yazılan tarih 29 Aralık diyor. Yani 1 aydan fazla bir süre. Bu kadar sürede de teslim edilemiyorsa ben daha bir şey diyemem zaten.

Jumbum'un teslim tarihlerinden şikayet edene denk gelmedim. Birkaç arkadaşım da ön sipariş ile alışveriş yapmıştı tam zamanında teslim edilmişti. Teslim tarihine olası durumda 2-3 gün ekleyip o mantıkla düşünürseniz aksilik yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı