Jungle Heat'te Nasıl Hile Yapabilirim?

halil3023

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Android işletim sistemi olan cep telefonum var. Bu telefonda online bir oyun var. Oyun telefon ve Facebook üzerinden oynanıyor. Nasıl hile yapabilirim? Geçenlerde oyunda ücretli taş aldım. 1.000 taş kaybolmuş. E-mail attım, harcamışsınızdır diye cevap geldi ama harcamadım, onun için intikam şart oldu. Nasıl hile yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bir çok video mevcuttur.
İnternet üzerindeki tüm videolar asılsızdır. Olsa bile en kısa zaman içerisinde çözülür. Benim istediğim, hile yaptığımı bilmeleri ama kanıtlayamamaları.

@Uton, bahsettiğim oyun Jungle Heat. Clash of Clans oyununun benzeri.

@Uton, bu işin sonunu bırakmam. Mutlaka vardır. Hiçbir şey dört dörtlük değildir. Adamlar beni kazıkladı, üstüne rencide etti. Oyunu bıraktım ama onların başına bela olacağım. Nasıl zarar verirsem kardır. Sabahtan beri 12 tana Gmail açıp oyun hakkında kötü yorumlar yapıyorum. Gerekirse 1 yıl hiç durmadan uğraşırım, inadım inat :) Ama hilesini bulabilecek bir kişi mutlaka bulurum. Bu hırsla da hiçbir masraftan kaçınmam :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı