Hile kullanmayı nasıl bırakabilirim?

Hocam milletin hakkına giriyorsunuz bu zaten bırakmanız için en iyi sebep değil mi? Bu hileciler yüzünden kaç oyundan soğudum.

2016 yıllarında falan Roblox diye oyunda hile birisi beni sinir ettiği için hile şeylerine Roblox'dan başladım artık hilesiz Roblox'u oynamıyordum.
Farklı oyunlara yöneldiğimde de Roblox gibi artık hilesiz oynayamıyordum sürekli kolaya kaçıyordum.
Şu anda da GTA Online'de hile kullanıyorum ancakki bunu istemiyorum.
herhangi birisi bana hile kullanmayı bırakmak için taktikler verebilir mi?

PC aç hile sil kendini tokatla kullanmayacağım diye fısılda sonra 2 kez şınav çek büyü geliyor (!) ne dememizi bekliyorsunuz harbi anlamadım.

Online oyunlarda insanların emeklerini hiçe sayarak oyun zevkini hile ile yok eden insanların tez zamanda bilgisayarlarına virüs girsin, özel fotoğrafları ifşa olsun, elaleme rezil olup insan içine çıkamasın inşallah. Üniversite sınavında kaydırma yapsın, eskaza saçma sapan bir bölüm kazanırsa da yurt çıkmasın, bursa başvursun ama vermesinler, elini neye atsa kurutsun. AMİN.

İlk olarak bilgsayarındaki tüm hileleri temizlemekle başla. Hileleri sildikten sonra sakın bir daha indirme onları. Ne olursa olsun. Şöyle düşün: Sence bir oyunda hile kullanarak senin emeğin olmadan birinin hakkına girerek aldığın o kill sence senin 7 sülalene küfür edilmesinden daha mı iyi? Ölürsen öl, yenilirsen yenil ama kendi hakkınla al o Kill'i. Bence böyle düşünürsen en azından biraz daha bilinçli olursun diye düşünüyorum. Sonuçta bu sadece bir oyun. Başkalarının eğlencesini bozmak iyi bir şey değil.

Öncelikle bilgisayarındaki hileleri temizlemekle başla. Hilelerden uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş. Hilesiz oyun oynamaya alışmak için daha basit oyunlarla başlayabilirsin. Tahminimce hileleri uzun süredir kullanıyorsun. Bırakması da çok zor olacaktır. Bol şanslar.

Olm hile oyun zevkini kapatır bende hile kullandım ama insanlara yardım etmek için sende bunun için kullanabilirsin.napcan boş kill i kendin o kill i yap daha eğlenirsin.

"GTA Online Neden Oynanmaz" isimli yazınızdaki bir maddeden birebir alıntı yapıyorum:

"- Hile kullanılıp IP+oyun zevkimizin çalınması."

Bana ilgi çekmek için rastgele konu açıyormuşsunuz gibi geldi.

2016 yıllarında falan Roblox diye oyunda hile birisi beni sinir ettiği için hile şeylerine Roblox'dan başladım artık hilesiz Roblox'u oynamıyordum.
Farklı oyunlara yöneldiğimde de Roblox gibi artık hilesiz oynayamıyordum sürekli kolaya kaçıyordum.
Şu anda da GTA Online'de hile kullanıyorum ancakki bunu istemiyorum.
herhangi birisi bana hile kullanmayı bırakmak için taktikler verebilir mi?

İnsanların oyun zevkini çöp edip hiçe saymak, onların hakkını yemek, bazıları için ufak bir rahatlama aktivitesi olan oyun oynamayı zehir etmek. Bunlar hoşunuza gidiyor mu?
Bahanelere bağlanmayın yaptığınız hiçbir şekilde doğru değil ve olmayacak.
Derdinize çözümü burada değil vicdanınızda arayın zaten oyun zevkini çöp ettiğiniz kişiler umurunuzda değilse biz ne dersek diyelim sizi durduramayız.
Umarım hile kullanmayı bırakırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı