Hile kullanmayı nasıl bırakabilirim?

FPS'den örnek vereyim CS:GO'da Auto aim wall hack gibi hilelere çok denk geldik arkadaşlarla, bizi oyundan soğuttu en sonunda lise çağında bıraktık. Hile hiç kullanmadım GTA Vice City-sa serisi dışında ama başkalarının yıllarını zamanını vererek çabaladığı emek verdiği bir oyunda hiç çaba sarf etmeden onun emeklerini hiç edebiliyorsun düşüncesi bile kötü yani hile yapma :)

Kullandığım kötü hilelerden değil para hilesi vesaire hızlı bitirmek için ama dedikleriniz hoşuma gitti.

Ben oyunda bir görevi eksik yapınca tatminsizlik yaşıyorum. Siz hile kullanarak oyundan çok kısa süreli bir zevk alıyorsunuz sonrasında ise sıkıcı oluyor.

Birisi hile kullandığın için sağlam şekilde küfür ettiğinde bırakmak yerine bu hoşuna gidiyorsa ve şevke geliyorsan artık yapacak bir şey yok. Başına bir bela gelmediği sürece kendin de istemeden bırakamazsın

2016 yıllarında falan Roblox diye oyunda hile birisi beni sinir ettiği için hile şeylerine Roblox'dan başladım artık hilesiz Roblox'u oynamıyordum.
Farklı oyunlara yöneldiğimde de Roblox gibi artık hilesiz oynayamıyordum sürekli kolaya kaçıyordum.
Şu anda da GTA Online'de hile kullanıyorum ancakki bunu istemiyorum.
herhangi birisi bana hile kullanmayı bırakmak için taktikler verebilir mi?

Dostum ne bu sanki cigara falan mı sileceksin bitecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı