Juo marka nasıldır?

Marka çok iyi diyemem ancak 20.000 mAH ve 22.5W olmasından ötürü 680 TL'ye mantıklı olabilir en azından ucuz olduğunun bilincinde alırsanız 1 yıl içerisinde bozulsa bile zaten ucuza almıştım diyebilirsiniz tabii teknoloji işi şans işi belli olmaz.

Marka çok iyi diyemem ancak 20.000 mAH ve 22.5W olmasından ötürü 680 TL'ye mantıklı olabilir en azından ucuz olduğunun bilincinde alırsanız 1 yıl içerisinde bozulsa bile zaten ucuza almıştım diyebilirsiniz tabii teknoloji işi şans işi belli olmaz.
Kuponlarla beyaz olanı 435 TL'ye geliyor, dediğiniz doğru ama pek bilmediğim bir markadan 20000 mAh mı yoksa biraz ucuza Anker 10000 mAh (12W, telefonum 15W) mı alsam kararsızım. Kapasite benim için önemli, şarj hızı 12W 15W çok fark etmiyor her ikisi de 2 saat gibi bir sürede 0-100 şarjlıyor.

Kalite ve ömür olarak açık ara Anker daha iyidir tabii ki. Ancak kapasite önemliyse Juo da alabilirsiniz dediğim gibi aldığınız fiyata göre değerlendirirseniz tatmin edecektir.

Ama derseniz Anker olsun alayım tertemiz kullanayım o zaman da en iyi seçimi yapmış olursunuz bu tamamen sizin istek ve kullanımınıza bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı