264 GB boş alan olmasına rağmen bu hata çıkıyor. Ne yapmam gerekir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok abi bu sefer değilYönetici olarak çalıştırman gerekebilir.
//Umarım 2 lira 29 kuruşa satılan oyunu korsan oynamaya çalışmıyorsundur çünkü bunun hiçbir bahanesi yok.
![]()
Save 90% on Just Cause 2 on Steam
Dive into an adrenaline-fuelled free-roaming adventure with 400 square miles of rugged terrain and hundreds of weapons and vehicles.store.steampowered.com
Kopyaladım ama yine bişey değişmedi. Desteğin için teşekkürler.Yok, ondan degil. gameux.dll dosyasini ariyor. Buradan indirip Windows/System32 ve Windows/SysWOW64 klasorlerine kopyalayarak sorunu cozebilir.
Yok, ondan degil. gameux.dll dosyasini ariyor. Buradan indirip Windows/System32 ve Windows/SysWOW64 klasorlerine kopyalayarak sorunu cozebilir.Yönetici olarak çalıştırman gerekebilir.
//Umarım 2 lira 29 kuruşa satılan oyunu korsan oynamaya çalışmıyorsundur çünkü bunun hiçbir bahanesi yok.
![]()
Dive into an adrenaline-fuelled free-roaming adventure with 400 square miles of rugged terrain and hundreds of weapons and vehicles.store.steampowered.com
Yok abi bu sefer değilYönetici olarak çalıştırman gerekebilir.
![]()
Kopyaladım ama yine bişey değişmedi. Desteğin için teşekkürler.Yok, ondan degil. gameux.dll dosyasini ariyor. Buradan indirip Windows/System32 ve Windows/SysWOW64 klasorlerine kopyalayarak sorunu cozebilir.
Yok, ondan degil. gameux.dll dosyasini ariyor. Buradan indirip Windows/System32 ve Windows/SysWOW64 klasorlerine kopyalayarak sorunu cozebilir.
Evet, fazla aciklama yapmamisim. Adam ne yapacagini bilse yardim istemez zaten. Ben, 32 bit 'i System32'ye, 64bit'i Wow64'e atmayi kendisi tahmin eder diye dusundum.DLL dosyalarını tek tek indirip hem 32 Bit hem de 64 Bit klasörlere atmak sistemde 0xc07b hatasına sebep oluyor. Tasvip etmediğimiz bir yöntem.
Oyunu 2 kere yükledim ama düzelmedi bir türlü iade edeceğim gibiYok abi bu sefer değil
Kopyaladım ama yine bişey değişmedi. Desteğin için teşekkürler.
Oyunu silip tekrar yükleyince oldu. Yine de destekleriniz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.