Just Cause 3 alınır mı?

Oyunu hem konsoldan hem de PC'den yıllar boyunca oynadım ve aşırı zevkli bir oyun. DLC'lerini alırsanız ve birkaç mod yüklerseniz oyun 2 kat daha eğlenceli oluyor.
Mod nasıl yükleniyor hocam, steam topluluk kısmında var mı?
Etrafta çok şey var, ama nicelik değil nitelik önemlidir benim gözümde açık dünya olduğunda konu. Yerler birbirinin kopyala yapıştır versiyonu. GTA kalitesi beklemeyin aman 10 dakikada iade edersiniz, GTA’nın açık dünyası bambaşka bir seviye, hem açık dünyayı kullanma amaçları da farklı. Dediğim gibi, Just Cause 3 tamamen kaos çıkarıp etrafı patlat paraşütle uç adamın üzerine tarzında bir oyun. Objektif gözle bakarsanız dandik bir oyun ama bazen ne kadar dandik olsa da bir oyuna saatlerinizi gömebilirsiniz. JC3 de böyle bir oyun. Eğer alıp oynarsanız 1-2 ay sonra steam’den oynama sürenize bakarsanız “ben bunu niye bu kadar oynadım?” demeniz çok olası. Ama oynarken eğlendiriyor(du) enteresan bir şekilde. Ama tekrar söylüyorum, 4’ü almayın. Aynı oyun, grafikler farklı. Değmez. 50 liraya ne oyunlar alırsınız sakın bu hataya düşmeyin, 3’ü alın oynayın.
Anladım hocam, çok teşekkürler yorumunuz için. Ben bir deneme adına satın almak istiyorum oyunu.

Hayatımda oynadığım en eğlenceli oyunlardan birisi olabilir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam yorumunuz için.

Steam de muhteşem bir indirim gördüm, 131TL'lik Just Cause 3 paketi 7, 54TL'ye düşmüş. Bu yüzden de oyunu alıp oynayasım geldi. Fakat daha önce Just Cause serisinin 1. ve 2. oyununu deneyimlemedim. Sizce eksiklik yaşar mıyım, hikayeleri bağlantılı mı?

Satın almak isteyenler için link: https://store.steampowered.com/bundle/7598/Just_Cause_3_XXL_Edition/

Net alınır. Bu seride zaten hikaye çok çok aşağıda hani önemli değil. Oynanış önemli ve bu oyundada çok fazla yapılacak şey var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı