Justin Cause 2 Online iyi midir?

Polat1903

Kilopat
Daha fazla  
PC'ler çok iyi değil ve Steam'de dolanir iken Just Cause 2'e denk geldim. Online olarak hala canlı mıdır? Oyun modları varsa nelerdir ve en önemlisi oyun çıkalı geçen süre zaten belli hala oynamaya değer mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ler çok iyi değil ve Steam'de dolanir iken Just Cause 2'e denk geldim. Online olarak hala canlı mıdır? Oyun modları varsa nelerdir ve en önemlisi oyun çıkalı geçen süre zaten belli hala oynamaya değer mı?
Single'ı fena değil ama hikayesi için kesinlikle alınmaz. Bir yerleri patlatmal hoşuna gidiyorsa al. Mp'si de ahım şahım değil, ortalıkta boş boş dolanıp, gördüklerini öldürüyorsun.

Just Cause 2 oynarken acayip zevk aldım. Sadece bir yerde mod var oda çok geniş mod paketi başkada yok, mod paketie bütün araçları koymuşlar acayip zevkliydi. Yalnız multiplayer nasıl bilemem şuan ama bence fazla kişi yoktur yani multiplayerı için alınmaz ama single oynaycaksan tavsiye ederim. Diğer yandan Just Cause 3 var eğer bilgisayar kaldırıyorsa biraz daha bekle Just Cause 3 20 tl civarı oluyor arada sırada o zaman Just Cause 3 alırsın :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı