,Bunu nasıl yapıyor? Açıklayabilir misiniz?
Kimse bilmiyor mu :/ ?
Son düzenleme:
Kurgu olmadığına inanmak istiyorum çünkü çok iyiBelki de kurgudur![]()
Sizin de onun gibi konum bulmaya çalıştığınızı anlıyorum ancak kodlama bilginiz olmadan yapabileceğinizi sanmıyorum. Pek sanmıyorum ancak belki internette Omegle için paylasilan programcıklar vardır, denemeniz lazım.
Hayır, sadece merak ettim.Sizin de onun gibi konum bulmaya çalıştığınızı anlıyorum ancak kodlama bilginiz olmadan yapabileceğinizi sanmıyorum. Pek sanmıyorum ancak belki internette Omegle için paylasilan programcıklar vardır, denemeniz lazım.
Alintiladigim mesajınızda noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışsınız, yazım yanlışı olan mesajı alintilamak sebebiyle ban yememek için üç nokta koydum. Şu tarz eklentilere bakabilirsiniz:Hayır, sadece merak ettim.
Not: Neden alıntıladığınız mesaj 3 nokta halinde gözüküyor?
Güvenilir mi ? Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ?Alintiladigim mesajınızda noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışsınız, yazım yanlışı olan mesajı alintilamak sebebiyle ban yememek için üç nokta koydum. Şu tarz eklentilere bakabilirsiniz:
![]()
Omegle IP locator
Trace omegle video chat ip location. IP address of VPN user might not be located.chrome.google.com
Eklenti olarak çıkarıldigina göre onaylanmıştır herhalde. Güvenilir olduğunu dusunuyorum.Güvenilir mi? Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.