Justin Schmidt nasıl insanların lokasyonunu biliyor?

Sizin de onun gibi konum bulmaya çalıştığınızı anlıyorum ancak kodlama bilginiz olmadan yapabileceğinizi sanmıyorum. Pek sanmıyorum ancak belki internette Omegle için paylasilan programcıklar vardır, denemeniz lazım.
Hayır, sadece merak ettim.

Not: Neden alıntıladığınız mesaj 3 nokta halinde gözüküyor ?

Hayır, sadece merak ettim.

Not: Neden alıntıladığınız mesaj 3 nokta halinde gözüküyor?
Alintiladigim mesajınızda noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışsınız, yazım yanlışı olan mesajı alintilamak sebebiyle ban yememek için üç nokta koydum. Şu tarz eklentilere bakabilirsiniz:

Alintiladigim mesajınızda noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışsınız, yazım yanlışı olan mesajı alintilamak sebebiyle ban yememek için üç nokta koydum. Şu tarz eklentilere bakabilirsiniz:
Güvenilir mi ? Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ?

Adamın yaptıklarının kurgu olduğu apaçık ortada, zaten çoğu omegle videosu kurgudur. Kurguyu bırakıp adres bulmaya gelince hiçbir bilgiye sahip olmadan, sadece akıl yürüterek şunu söyleyebilirim ki; bu işler bu kadar kolay olmaz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı