Juventus 3-2 Galatasaray

• Konuyu başlatan Wlixe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 576
Juventus, kendi sahasında Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti. Galatasaray, 7-5 toplam skorla play-off turunu geçmeyi başardı.
Galatasaray'ı tebrik ederim ama haketmediğini düşünüyorum. O kırmızı kart değil kart bile olmaması gerekiyordu. Düz faul. Maçın ilk yarısı Galatasaray yerden kalkmadı. Oyunculuk desen var.

Hayatımda bu kadar sinirlendiğim, sinirden titrediğim başka bir maç hatırlamıyorum. Gerçekten deli ettiler.

Yav adamlar 45. dakikada kırmızı kart yiyor, buna rağmen gidiyorsun 10 kişi adamlardan 2 tane daha gol yiyip 5-2'lik skoru 5-5'e getiriyorsun. Adamlar kırmızı yedikten sonra 10 kişi kalan biz miyiz onlar mı belli değil. Öyle böyle rezil bir oyun değil.

Oyuna Singo yerine Sallai ile başlamak zaten başlı başına bir hatayken, Sallai'nin sarı kart yemesine, üstüne üstlük mevkisinde resmen ezilmesine rağmen adamı te 60. dakikada çıkarıyorsun. 30 milyon verdiğin stoper-beki de 103. dakika, Torreira sakatlandı diye oyuna zordan sokuyorsun. Torreira sakatlanmasa onu da yapmayacak zaten.
Oyuna İlkay ve Icardi'yi almasındaki mantığı hala çok merak ediyorum. Sanırım ''rakip 10 kişi, ben de centilmenlik olsun diye şunları alayım da eşitlensin'' diye düşündü de aldı. Şayet ikisi de girdiklerinden beri 1 tane düzgün hamle yapamadılar. Icardi'nin sözleşmesi zaten bu sene son, tekrar sözleşme imzalamak Galatasaray'a ihanettir. İlkay'ın da sözleşmesini ne yapıp edip feshetsinler.
Oyuna etki etmekte bu kadar yetersiz olunamaz. Kenarda Okan hoca yerine herhangi bir taraftar olsa vallahi şu maçı alır da çıkardık. Anlaşılan 5-2'lik Juventus galibiyetinin içine nasıl ederim diye bayağı derinlemesine düşünmüş, önce Konya maçını kaybetti, sonra da bugün rezil oğlu rezil; berbat ötesi bir performansla az daha 5-2'den 10 kişilik takıma turu veriyordu.

Torreira sahanın net en kötüsü; ilk golde Davinson'un aptallığı sonucu top kaptırıldı, adama ceza sahasında öküz gibi kayıp penaltı yaptırdı. İkisi birlikte skoru 1-0 yapıp adamları maça dahil ettiler.

Sara da sahanın en kötülerinden, resmen hanımefendi gibi topa vuruyor. Bomboş pozisyonda golü attıramadı, saçma sapan hareketlerle milyon tane top kaptırdı. Delirtti yine bu akşam. Geçen maç maçın oyuncusu olması zerre kadar umurumda değil. Önce Atletico Madrid maçının son dakikasındaki pozisyon, şimdi de bu maçtaki pozisyonla 2 maçı da bildiğin sattı. Maçtan önce Brezilya milli takımı için Ancelotti'nin yardımcısı, scoutu maça gelecek diye haberler çıkmıştı. Umarım gelmişlerdir de bunun ne mal olduğunu görmüşlerdir.

Lemina ve Lang son derece etkisizdi. Eren de ancak Ziraat ve rotasyon topçusu olur, başka da bir şey olamaz.

Barış Alper bugün kırmızı ile rakibi attırmış ve son dakika gol atmış olsa da genel olarak rezildi.

Son olarak, Osimhen bu takımın her ama her şeyidir. Takımın %99'u falan değil direkt %100'üdür. Şu adama zaten çok büyük hayrandım, hayranlığım sürekli katlanarak artıyor. Bu ülkeye, bu topraklara gelmiş geçmiş en büyük topçudur bu adam. Ne kadar översem öveyim bu adama yetmez. Adamın dibi. Maçta da söyledim, bu takımdan gitsin kurtarsın kendini. Burada vallahi de billahi de harcanıyor. Hakkı çok çok daha büyük, güçlü takımlar. Hangi takıma giderse gitsin tüm maçlarını izler destek veririm.

Sinirim hala yatışmadı, kafayı yedirdiler. Ne desem boş. Juventus'a da helal olsun, adamlar turu hak etti ama olmadı. Maçın adamı da Osimhen'den sonra Locatelli bence.

Son düzenleme:
Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Ülkemizi gururlandırıyorlar gerçekten de.

@muratscd hocam neden güldünüz ki? Siz beşiktaşlısınız diye biliyorum. Ben de beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın hali ortada. Rezalet bir durumda.

Bir yandan Galatasaray Avrupa'da Juventus gibi bir takıma 5 gol atabiliyor. Başarı elde edip ülkemize katkı sağlıyor. Yani gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ederim ama şanslılardı, yalan yok, Juventus gibi bir takım demişsiniz de, Serie A'da 5. sıradalar şu an, eski Juventus'tan eser yok. Bu arada sizin Beşiktaşlı olduğunuzu düşünmüyorum bir insan, kendi kulübüne böyle şeyler demez, dememeli de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar Beşiktaşlı olsam bile bizi bile strese sokmaya başardıkları ve tur atladığı için Galatasaray'ı tebrik ederim. Aslında 2 golden fazlasını atardık, kaçırılan net pozisyonlar çok. Yine de tur atladık.

Galatasaray'ı tebrik ederim ama haketmediğini düşünüyorum. O kırmızı kart değil kart bile olmaması gerekiyordu. Düz faul. Maçın ilk yarısı Galatasaray yerden kalkmadı. Oyunculuk desen var.
Saçmalamayın isterseniz. Adamın direkt tendonuna basıyor. Bundan daha net bir kırmızı kart olamaz. Sarı kart olsaydı da adam atılıyordu zaten de çok net bir kırmızı kart. Zaten kırmızı da VAR'dan verildi.
Yani kimse kusura bakmasın da şuna düz faul diyen bırak futbolu basketbolu, tenis bile izlemesin.

Rakip belli mi dostlar?
Liverpool veya Tottenham. Bu futbolla ikisi de bizi paramparça eder. Hele Liverpool falan gelirse geçmiş olsun. Bu sefer Beşiktaş'ın rekorunu egale ederiz herhalde.

Hocam hakedip etmemesi bir yana kırmızı kart düşünceniz çok saçma. @Wlixe hocamın da dediği gibi direk tendona basıyor. Hatta Barış o pozisyonda ayağını çekmese daha ciddi bir sakatlık bile yaşayabilirdi. O pozisyon direkt kırmızı ve bana kalırsa o oyuncuya 2-3 maç ceza bile verilmesi gerekir.

Okan beye karşı 50 dakika nefsimi korudum fakat rakibin 10 kişi yaptığı şovdan sonra okan beye ağız dolusu güzel sözler ile bende şov yaptım. Bu arada 90+5 de fanatik bir Galatasaray'lı olmama rağmen kenanın gol atıp turu geçmesi için dualar ettim.

Okan Buruk hayatımda gördüğüm en berbat, en taktiksiz teknik traktör. 5-2'den skoru veriyordu. Öle kalka, ıkına ıkına güç bela yendik. Başımızda Okan Buruk varken hiç bir şey imkansız değildir. Avrupa'da rezil etmek adına kırmadığı rekor kalmadı. Her an bir yenisini ekleyebilir. Yatsın kalksın rakibin 10 kişi kaldığına dua etsin.

Okan'a rağmen canını dişine takıp rakibi elemesini bilen takımımı tebrik ediyorum. 13 kişiye karşı oynadık.

5-2'den skoru vermek üzereydi ya, 5-2. Şaka gibi ya. Benim maçı izlediğim gibi izledi. Hiçbir dokunuşu, oyunu okuması yok. Bu arkadaş nasıl Galatasaray teknik direktörü oldu aklım almıyor. Hatta nasıl teknik direktör oldu, onu aklım almıyor.

Artık sıkıldım her Avrupa maçını diken üzerinde izlemeye. Arkadaş ben rahat rahat, 300 milyonluk kadronun oynaması gereken oyunu izleyemeyecek miyim? Her karşılaştığın hoca sana teknik direktörlük dersi veriyor. Sen ise sadece izlemeye devam ediyorsun. Yine ağzımı bozdurdu benim, Allah seni bildiği gibi yapsın.

Bu kadro 3 senedir kendiliğinden şampiyon oluyor derken haksız mıymışız? Yine haklı çıktık.

Gerekirse Fener şampiyon olsun da yeter ki senden de, seni göndermeyen Dursun'dan da kurtuluruz inşallah. Koskoca Galatasaray'ın başında bu kadar ona yakışmayan, taktik-teknik bilgisi 0 olan birisi oturamaz.

Takım bu kadar aciz oynayamaz, ne yaptığını bilmez bir şekilde oynayamaz. Ayıptır, günahtır. 300 milyonluk kadro var, "ben ne yapıyorum" der insan. Ama senin bir suçun yok, teknik direktörlük vasfın yok çünkü. Asıl problem seni göndermeyen o yağlı suratta.

And olsun ki seni bu takımdan göndereceğiz. Yaka paça kovulacaksın. İstemiyoruz kardeşim seni. Artık ben Galatasaray'ı Avrupa maçlarında rezil rüsva etmenden bıktım.

Hayatımda bu kadar sinirlendiğim, sinirden titrediğim başka bir maç hatırlamıyorum. Gerçekten deli ettiler.

Yav adamlar 45. dakikada kırmızı kart yiyor, buna rağmen gidiyorsun 10 kişi adamlardan 2 tane daha gol yiyip 5-2'lik skoru 5-5'e getiriyorsun. Adamlar kırmızı yedikten sonra 10 kişi kalan biz miyiz onlar mı belli değil. Öyle böyle rezil bir oyun değil.

Oyuna Singo yerine Sallai ile başlamak zaten başlı başına bir hatayken, Sallai'nin sarı kart yemesine, üstüne üstlük mevkisinde resmen ezilmesine rağmen adamı te 60. dakikada çıkarıyorsun. 30 milyon verdiğin stoper-beki de 103. dakika, Torreira sakatlandı diye oyuna zordan sokuyorsun. Torreira sakatlanmasa onu da yapmayacak zaten.
Oyuna İlkay ve Icardi'yi almasındaki mantığı hala çok merak ediyorum. Sanırım "rakip 10 kişi, ben de centilmenlik olsun diye şunları alayım da eşitlensin" diye düşündü de aldı. Şayet ikisi de girdiklerinden beri 1 tane düzgün hamle yapamadılar. Icardi'nin sözleşmesi zaten bu sene son, tekrar sözleşme imzalamak Galatasaray'a ihanettir. İlkay'ın da sözleşmesini ne yapıp edip feshetsinler.
Oyuna etki etmekte bu kadar yetersiz olunamaz. Kenarda Okan hoca yerine herhangi bir taraftar olsa vallahi şu maçı alır da çıkardık. Anlaşılan 5-2'lik Juventus galibiyetinin içine nasıl ederim diye bayağı derinlemesine düşünmüş, önce Konya maçını kaybetti, sonra da bugün rezil oğlu rezil; berbat ötesi bir performansla az daha 5-2'den 10 kişilik takıma turu veriyordu.

Torreira sahanın net en kötüsü; ilk golde Davinson'un aptallığı sonucu top kaptırıldı, adama ceza sahasında öküz gibi kayıp penaltı yaptırdı. İkisi birlikte skoru 1-0 yapıp adamları maça dahil ettiler.

Sara da sahanın en kötülerinden, resmen hanımefendi gibi topa vuruyor. Bomboş pozisyonda golü attıramadı, saçma sapan hareketlerle milyon tane top kaptırdı. Delirtti yine bu akşam. Geçen maç maçın oyuncusu olması zerre kadar umurumda değil. Önce Atlético Madrid maçının son dakikasındaki pozisyon, şimdi de bu maçtaki pozisyonla 2 maçı da bildiğin sattı. Maçtan önce Brezilya milli takımı için Ancelotti'nin yardımcısı, scoutu maça gelecek diye haberler çıkmıştı. Umarım gelmişlerdir de bunun ne mal olduğunu görmüşlerdir.

Lemina ve Lang son derece etkisizdi. Eren de ancak Ziraat ve rotasyon topçusu olur, başka da bir şey olamaz.

Barış Alper bugün kırmızı ile rakibi attırmış ve son dakika gol atmış olsa da genel olarak rezildi.

Son olarak, Osimhen bu takımın her ama her şeyidir. Takımın %99'u falan değil direkt %100'üdür. Şu adama zaten çok büyük hayrandım, hayranlığım sürekli katlanarak artıyor. Bu ülkeye, bu topraklara gelmiş geçmiş en büyük topçudur bu adam. Ne kadar översem öveyim bu adama yetmez. Adamın dibi. Maçta da söyledim, bu takımdan gitsin kurtarsın kendini. Burada vallahi de billahi de harcanıyor. Hakkı çok çok daha büyük, güçlü takımlar. Hangi takıma giderse gitsin tüm maçlarını izler destek veririm.

Sinirim hala yatışmadı, kafayı yedirdiler. Ne desem boş. Juventus'a da helal olsun, adamlar turu hak etti ama olmadı. Maçın adamı da Osimhen'den sonra Locatelli bence.

Şu kadar yazıda tek doğru yazdığın şey Okan'ın oyun etki edememesini yazman. Niye bu kadar evirip çevirdin ki? Bunu yazmak bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı