Hayatımda bu kadar sinirlendiğim, sinirden titrediğim başka bir maç hatırlamıyorum. Gerçekten deli ettiler.
Yav adamlar 45. dakikada kırmızı kart yiyor, buna rağmen gidiyorsun 10 kişi adamlardan 2 tane daha gol yiyip 5-2'lik skoru 5-5'e getiriyorsun. Adamlar kırmızı yedikten sonra 10 kişi kalan biz miyiz onlar mı belli değil. Öyle böyle rezil bir oyun değil.
Oyuna Singo yerine Sallai ile başlamak zaten başlı başına bir hatayken, Sallai'nin sarı kart yemesine, üstüne üstlük mevkisinde resmen ezilmesine rağmen adamı te 60. dakikada çıkarıyorsun. 30 milyon verdiğin stoper-beki de 103. dakika, Torreira sakatlandı diye oyuna zordan sokuyorsun. Torreira sakatlanmasa onu da yapmayacak zaten.
Oyuna İlkay ve Icardi'yi almasındaki mantığı hala çok merak ediyorum. Sanırım "rakip 10 kişi, ben de centilmenlik olsun diye şunları alayım da eşitlensin" diye düşündü de aldı. Şayet ikisi de girdiklerinden beri 1 tane düzgün hamle yapamadılar. Icardi'nin sözleşmesi zaten bu sene son, tekrar sözleşme imzalamak Galatasaray'a ihanettir. İlkay'ın da sözleşmesini ne yapıp edip feshetsinler.
Oyuna etki etmekte bu kadar yetersiz olunamaz. Kenarda Okan hoca yerine herhangi bir taraftar olsa vallahi şu maçı alır da çıkardık. Anlaşılan 5-2'lik Juventus galibiyetinin içine nasıl ederim diye bayağı derinlemesine düşünmüş, önce Konya maçını kaybetti, sonra da bugün rezil oğlu rezil; berbat ötesi bir performansla az daha 5-2'den 10 kişilik takıma turu veriyordu.
Torreira sahanın net en kötüsü; ilk golde Davinson'un aptallığı sonucu top kaptırıldı, adama ceza sahasında öküz gibi kayıp penaltı yaptırdı. İkisi birlikte skoru 1-0 yapıp adamları maça dahil ettiler.
Sara da sahanın en kötülerinden, resmen hanımefendi gibi topa vuruyor. Bomboş pozisyonda golü attıramadı, saçma sapan hareketlerle milyon tane top kaptırdı. Delirtti yine bu akşam. Geçen maç maçın oyuncusu olması zerre kadar umurumda değil. Önce Atlético Madrid maçının son dakikasındaki pozisyon, şimdi de bu maçtaki pozisyonla 2 maçı da bildiğin sattı. Maçtan önce Brezilya milli takımı için Ancelotti'nin yardımcısı, scoutu maça gelecek diye haberler çıkmıştı. Umarım gelmişlerdir de bunun ne mal olduğunu görmüşlerdir.
Lemina ve Lang son derece etkisizdi. Eren de ancak Ziraat ve rotasyon topçusu olur, başka da bir şey olamaz.
Barış Alper bugün kırmızı ile rakibi attırmış ve son dakika gol atmış olsa da genel olarak rezildi.
Son olarak, Osimhen bu takımın her ama her şeyidir. Takımın %99'u falan değil direkt %100'üdür. Şu adama zaten çok büyük hayrandım, hayranlığım sürekli katlanarak artıyor. Bu ülkeye, bu topraklara gelmiş geçmiş en büyük topçudur bu adam. Ne kadar översem öveyim bu adama yetmez. Adamın dibi. Maçta da söyledim, bu takımdan gitsin kurtarsın kendini. Burada vallahi de billahi de harcanıyor. Hakkı çok çok daha büyük, güçlü takımlar. Hangi takıma giderse gitsin tüm maçlarını izler destek veririm.
Sinirim hala yatışmadı, kafayı yedirdiler. Ne desem boş. Juventus'a da helal olsun, adamlar turu hak etti ama olmadı. Maçın adamı da Osimhen'den sonra Locatelli bence.