K-POP seviyor musunuz?

K-POP seviyor musunu?

• Evet (yorumlarda belirtin)

Oy: 17 6,9%
  • Hayır (yorumlarda belirtin)

Oy: 130 53,1%
  • Kitlesi yüzünden sevmiyorum

Oy: 58 23,7%
  • Nötr

Oy: 18 7,3%
  • Sonuçlar

Oy: 2 0,8%
  • Kararsızım

Oy: 2 0,8%
  • Şarkıya göre değişir

Oy: 18 7,3%

• Oy verenlerin toplamı
    245
Hayır. Benden uzak Allaha yakın olsun. Şarkı grubuda, kanser dinleyici kitlesi de. İkisinden gelecek hayır sokak köpeğinden gelsin daha iyi. Sokakta görseler yüzlerine bakmayacak tiplerin delisi olmuşlar. Pardon kölesi. Bir tasma takmadıkları kalmış. Birde triplere giriyorlar ya ben army vs. iğrenç ve mide bulandırıcı. Grubu sevmememin bir sebebi de saçma sapan dansları ve müziği.

Müzikleri tarzıma uymuyor.Kitlesinin çoğunun IQ ları ayakkabı numaralarından küçük olduğu için o kitleye katılma düşüncesi mide bulandırıcı.Teşekkürler

Hem kitlesi hem şarkı türü hem grupları tek kelime ile berbat.Alternatif olarak iğrenç, çöp.İki kelime ile leş gibi denebilir.

Normalde herhangi biz müzik türünü sevmezsem dinlemem bu kadar ama K-POP hayranları BTS veya BLACKPİNK gibi gruplar yüzünden ırkını bile değiştirmek istiyorsa bence bir sorun vardır.

Ben K-POP sevmem, ama az önce söylediğim gibi sadece o grup in ülkesini hatta milletini, ırkını değiştirmek isteyen hayran kitlesi yüzünden sevmemekle kalmıyorum nefret ediyorum.

Tür hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama bu albümün soundu güzel. Çıkış yılı 1999.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genelde KD/A dinliyorum. Arada bir de (G)I-DLE dinliyorum. Tek sebebi ikisinde de SOYEON ve MIYEON olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…