K-POP seviyor musunuz?

K-POP seviyor musunu?

• Evet (yorumlarda belirtin)

Oy: 17 6,9%
  • Hayır (yorumlarda belirtin)

Oy: 130 53,1%
  • Kitlesi yüzünden sevmiyorum

Oy: 58 23,7%
  • Nötr

Oy: 18 7,3%
  • Sonuçlar

Oy: 2 0,8%
  • Kararsızım

Oy: 2 0,8%
  • Şarkıya göre değişir

Oy: 18 7,3%

• Oy verenlerin toplamı
    245
O kadar kötü bir kitlesi var ki. Bizim okulda da var öyle biri. Şarkılarını duyunca deliye dönüyor.

K-POP sadece BTS'den ibaret değil.

Kitlesi kötü. Müziklerini bana göre değil. Sevmiyorum. Hoşlanmıyorum. Dinleyene de saygı gösteririm.

Görsel açıdan hoş buluyorum fakat müzik türü olarak hiç benlik değil. Dinleyen herkese saygım var. Asıl tiksindirici olan kitlesi yüzünden hakaret eden insanlar bana göre. Sadece bilgisayar müziğinden oluşan parçaları duymamaya özen gösteriyorum. Bu dediğim tüm türler için geçerli elbette. Bir şeyin hayranı olunabilir, yine türden bağımsız olarak en küçük eleştiriyi kabul edemeyenler için bir müzik türüne karşı önyargı beslemek istemem.

Türü sevmiyorum dolayısıyla dinlemiyorum. Türü temsil eden grup olan BTS için diyeceklerim; yaptıkları müzik ve klip kalitesi üst düzey. Kaliteli ve profesyonel iş yaptıkları ortada. Bulundukları mekan, dans becerileri, görüntü kalitesi gibi konularda başarılı oldukları açık. İsteyen istediğini dinler. Kitlesine sövmek pek mantıklı değil. Neden sanki 14-15 yaşında doğmuş ve 100 yıl boyunca o yaşta kalacaklarmış gibi konuşuluyor? Sadece siz değil, herkes büyüyor ve zamanla zevkler ve renkler değişiyor merak etmeyin. Bırakın insanlar istediğini dinlesin.

"BLACKPINK" adlı K-POP grubunun şarkılarını atmaya başlayınca 15 yaş tayfa şarkılara "hahaha" atmaya başladı, bundan soruyorum.
Ortalama K-POP kitlesi laf sokmaya çalışıyor:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-13-00-02-47-22.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2022-07-13-00-02-47-22.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 45
Blackpink'i severim 1-2 şarkısını da severek dinlerim zaten, ama öyle fanboyu falan değilim Sadece şarkılarını severim o kadar. BTS'i hiç sevmem ARMY denen kitlesi berbat zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…