K5-Pro termal macun için alternatif

Katılım
20 Haziran 2017
Mesajlar
822
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Ásgard
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic
Selamlar herkese. Acer Nitro AN515-44 laptop sahibiyim. Aşağıdaki videodaki laptopun kasası ile aynı kasaya sahip. Termal macun ve padlerini değiştirmek istiyorum. Lakin videoda gözüken pembemsi macun K5-Pro ülkemizde satılmıyor. VRAM gibi bilimum parçalar için K5-Pro alternatifi arıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Fiyatlar en uygun nerede bilmiyorum sadece ürün olarak attım. Alacağın ürünün fiyatını-orjinalliğini araştırmalısın.
 

Fiyatlar en uygun nerede bilmiyorum sadece ürün olarak attım. Alacağın ürünün fiyatını-orjinalliğini araştırmalısın.
K5-PRO işlemci macunu değil maalesef. VRAM gibi siyah kaplamalı parçalarda termal pad yerine kullanılıyor :(
 
Bende şu an aynı şeyi arıyorum. Amerika'da 10 dolardan satılıyor ama Türkiye'de nedense yok. Sadece AliExpress getiriyor bir alternatif bulursanız ve nasıl çözdüğünüzü yazarsanız sevinirim.
 
Benim de termal padlerimi değiştirmem lazım. AN515-43 modeline sahibim. Termal padlerin ölçülerinin değişken olduğunu bazılarının 1mm, bazılarının 2mm ve bazılarının 3mm gerektiğini yazmışlar. Nasıl bir yol izlemeliyim. Birisi K5 Pro önermiş şu sitede ama bu pad değil de macun gibi bir şey sanırım. Tavsiyeleriniz var mı?
 
Arkadaşlar ya yurtdışından satın almak zorundayız yada servise gönderip saçma ücretlere tamir ettireceğiz. Zannımca serviste de K5 Pro yok çünkü ürünün satışı yok ülkede. Zira ithal edilip serviste kullanılan bir ürün illa ki satışta olurdu. Onun dışında aklıma bir tek farklı kalınlıklarda termal pad kullanmak geliyor. Milimetre cinsinden 1-2 farklı termal pad alıp onları mikrometrelik hata payı ile yapıştırmak sıkıntı çıkarmaz zannımca çünkü termal padler zaten esnek bir yapıya sahip.
 

Geri
Yukarı