K500L fan titremesi

Kasa modeline internetten bakın. Sorun öndeki iki kırmızı fanda. Onları sökünce kasa öyle sessiz oluyor ki
Benim üstteyken ses yapıyor öne alınca sorun çözülüyor. Kasa modeli ile alakalı olma ihtimali var sonuçta. Burdan kesin bir şey söylemek oldukça zor.

Size BeQuiet! fanlar öneririm, CM fanları kadar da kötü üretici görmedim. Çin malı diye kötülediğimiz fanlardan daha sesli olduklarına eminim.
Fanlara yakından bakınca dönerken biraz sallandığını fark ettim. Sizce sorun fandan mıdır ? Şimdi fan aldıktan sonra yine titrerse o kadar paraya yazık olur.

Bu arada o kadar sessiz olmasına gerek yok. Arkadaşın İntel stok fanı bile son hızda bundan daha az rahatsız ediyor Bu sorundan kurtulsam yeterli.

O zaman sıkıntı yok hocam Ben sesin sebebi fan, titreşimin sebebini ise bilmediğinizi zannediyordum.
Coolermaster fanları son zamanlarda düzeltmeye başladı gibi ama hala daha dandik fanı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…