Arkadaşlar merhaba 455 liraya sıfır K55 RGB alınır mı? Bu fiyatlara tavsiye edeceğiniz başka klavye var mı? Bir de 300 liraya Razer Cynosa Lite var. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Bu klavye 2-3 gün önce 400 liraydı, kararsız kaldığım için stoğa yetişemedim alamadım![]()
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu klavye 2-3 gün önce 400 liraydı, kararsız kaldığım için stoğa yetişemedim alamadım![]()
İlk defa gördüm hocam hiçbir bilgim yokROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu nasıl sizce ben bunu almayı planlıyorum.
İlk defa gördüm hocam hiçbir bilgim yok.
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu nasıl sizce ben bunu almayı planlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.