510095
Hectopat
- Makaleler
- 2
Evet itiyorum. Kaç defa denedim olmuyor.
Klavyeyi tutarak çekin, iyice kontrol edin çekmeden önce pinleri bastırdığınızdan. Çıkarırken sağ sol oynatarak çekin.
Evet itiyorum. Kaç defa denedim olmuyor.
Bütün tuşları çıkartıp içindeki videoları söküp mü çıkarsam?
Çok sinirlendim deniyorum olmuyor. Elimde iz çıktı o derece.Yine de olmaz ki öyle. Pin tutuyor Switch'i vidalar değil.
Çok sinirlendim deniyorum olmuyor. Elimde iz çıktı o derece.
İnternet üzerinden başka bir switch çıkarma aparatı alıp deneyin. Belki elinizdeki aparat artık işlev görmüyor olabilir.Çok sinirlendim deniyorum olmuyor. Elimde iz çıktı o derece.
Daha 61 tane switch çıkaracağım bide.Bende de öyleydi, en son bütün gücümle asıldım çıktı fakat Switch uçuyordu en son.
İnternet üzerinden başka bir Switch çıkarma aparatı alıp deneyin. Belki elinizdeki aparat artık işlev görmüyor olabilir.
İnternet üzerinden başka bir Switch çıkarma aparatı alıp deneyin. Belki elinizdeki aparat artık işlev görmüyor olabilir.
Hadi geçmiş olsun. Switch olarak cherry mx switchler güzeldir.Aparat bunu kullanıyorum içinden çıkan.
Uzun denemem sonucu penseyle çıkarabildim. Pense hafif switche zarar verdi ama olsun switchi değiştirecektim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.