K617 Fizz Switch çıkmıyor

Reis aynı şey bende de yaşanıyor Z686 var çıkaramıyorum elım kan topladı neredeyse ağlicam şimdi.
Yanında gelen aparat işlevsiz bunun gibi bir şey alın.
1724349116394.png

Reis aynı şey bende de yaşanıyor Z686 var çıkaramıyorum elım kan topladı neredeyse ağlicam şimdi.

Hocam ilk çıkarken zor çıkıyor fabrika kaynaklı olduğundan dolayı. İlk başta tüm switchlere çok kuvvet uygulamadan pense ile çıkarın sonrasında kolay çıkıyor zaten.

Pek aparatla alakası olduğunu sanmıyorum. Klavye ile ilgili. Zorlayarak 1 tane çıkarmayı başardım.
Benim Z11'i yanında gelen aparatla çıkaramadım aşırı zorlasam da çıkmadı attığım aparatla güçlü çekerek rahat çıkardım. @belirsizz

Aparat çok az yarıyor, bu arada olayın Huano switchler ile alakası yok, Outemu soket yüzünden. Ne taksam çıkmıyor geri.
Güçlü şekilde çekin.

Benim Z11'i yanında gelen aparatla çıkaramadım aşırı zorlasam da çıkmadı attığım aparatla güçlü çekerek rahat çıkardım. @belirsizz

Reis onu alana kadar 50 yıl gecer kargo margo uğraşamam. Blue switchler kargodan gelsin başlayacağım senfoniye :D he bu arada Ajazz 76 tane blue switch 400 TL'ye aldım sizce iyi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı