K70 MK.2 almanı öneririm uzun süre gidebilecek bir klavye ve gerçekten çok hoş ve gövde sağlamlığı iyi olan bir klavyeK70 lux hangisi bilmiyorum. K70 mk.2'den bahsediyorum. K70 mk.2 ve m705 arasında kaldım.
m750 de aynı gövdeye sahip değil mi zaten ?K70 MK.2 almanı öneririm uzun süre gidebilecek bir klavye ve gerçekten çok hoş ve kaliteli gerek gövde yapısı gerek sağlamlığı..![]()
Aynı gövdeye sahip değil sadece ikisi de alüminyum fakat K70 MK.2'de uçak sınıfı fırçalanmış bir gövde bulunuyor. M750'de 5000 serisi bir alüminyum bulunuyor. Gövdede K70 MK2' daha sağlam..m750 de aynı gövdeye sahip değil mi zaten ?![]()
K70 MK2 mi M750 mi ? eğer bu konuya bakarsan neden önerdiğimi anlıcaksın.m750 de aynı gövdeye sahip değil mi zaten ?![]()
Teşekkürler.Aynı gövdeye sahip değil sadece ikisi de alüminyum fakat K70 MK.2'de uçak sınıfı fırçalanmış bir gövde bulunuyor. M750'de 5000 serisi bir alüminyum bulunuyor. Gövdede K70 MK2' daha sağlam..
K70 MK2 mi M750 mi ? eğer bu konuya bakarsan neden önerdiğimi anlıcaksın.
![]()
Rapidfire olan mx speed anahtar kullanılanlar mı oluyor ?Bende K70 MK.2 Rapidfire kullanıyorum. Gerçekten kaliteli bir klavye, basış hissiyatı, sağlamlığı, aydınlatması, modları vs gayet memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.