Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle şeyler %99 dolandırıcılık olur. Yorumlarda savunan insanların hesapları yeni ve tek mesaj olması şüphe uyandırdı biraz...

Bence dolandırıcılık işi zaten hocam. Bu yılda böyle şeylerden bir şey beklemek bile bana garip geliyor ama herkesin kendi tercihi.

Adamın neler kazanabileceğini bilmediğiniz için böyle söyliyorsunuz 10MR$ lık fon yönetecekti az kalsın ttc yarıșmasında 2.lik ödülü aldı ve bir yarıșma daha düzenlenecek karșılıksız değil bu yaptığı millet ona oy veriyor bende șüpheleniyordum taki ödül töreni teyitlenene kadar bu gerçek bir yarıșma ve ciddi profesyoneller var

Hocam o yarișma bitti șimdede sadece ilk 10a kalanlar tekrar yarıșacak ve her bir yarıșmaci yani kaan hica bunlardan biri 8000öğrencisiyle birlikte yarıșacak șimdi milletten isim soyisim meslek bilgileri deneyim fln isteyip form doldurtyorlar bendende istedi ama ben vermeyecem bakalim

Son düzenleme:

10MR dolarlık fon yöneteceğini nereden biliyorsunuz? Çakma olduğu her halinden belli olan TTC seromonisini mi izlediniz? Ayrıca "Prof Kaan Demir" nedir yahu Çok başarılı bir Türk yatırımcı ile ilgili internette hiç bilgi olmaz mı? Tüm bilgiler parayla haber yapan internet sayfalarında çıkıyor. Youtube sayfasında güya BBC'de gösterilen bir haber videosu var. BBC olmadığı her halinden belli. Kaan Demir, HG, TTC yarışması vs. bunlara ait en eski haberler temmuz ayına ait. Ayrıca 10 milyar doları yönettirmek için neden alakasız insanların oylarına ihtiyaç duyulsun? Yani siz büyük bir yatırım şirketinin başında olsanız fonlarınızı teslim edeceğiniz kişiyi seçmek için halk oylaması yapar mısınız?

Ttc yarșimasinin sahye olduğunu düșünmüyorum bunu yarıșmacıları araștırarakta bulabilirsiniz bence ayrıca neden sahtelik dönsünki kmseden para istenmedi birșey olmadı kullanıcıların aleyhine hiçbir șey olmadı adamlar söz verdikleri gibi paraları ay sonu ödiyorlar
oy muhabbetine gelince yarıșmanın olayı bu ztn oy toplamak için adam para dağitip eğitim veriyo size anlamıyorun size henuz bi zarari olmayan bi proje gibi neden bu kadar kötülemeye çalișyorsunuzki

Yarışmacılar diye gösterilen 100 kişilik bir görsel var. Onların yarışmacı olduğunu biliyor muyuz? Videoda 3-4 kişiye kazananlar diye plaket vs alıyor. Onların adı ne? "Top 100" diye ödül verilen etkinliği toplam izleyen sayısı 60-70 kişi. Para yatırılıp coin alıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Bunların uygulamasından başka bir yerde olmayan bir coini almanızı istiyorlar.

Evet yarışmanın olayının oy toplamak olduğunu söylüyorlar ama ben de neden diye soruyorum. Neden 10 milyar dolar fon yönetmek için oya ihtiyaç olsun?

Siz istediğiniz gibi yatırım yapabilirsiniz. Umarım çok da kazanırsınız ve bu süreç size maddi olarak bir zarar vermez. Ancak insanları uyarmak da gerek.

Siz nasıl bir maddi zararın olaabileceğini düșünyorsunuz
para istemediler birșey yaptırmadılar bu sorunun cevabını çok aradım ama bulamadim zarara sokabilecekleri herhangi birșey yok

Siz nasıl bir maddi zararın olaabileceğini düșünyorsunuz
para istemediler birșey yaptırmadılar bu sorunun cevabını çok aradım ama bulamadim zarara sokabilecekleri herhangi birșey yok
HG uygulaması diye kendi uygulamalarına para yatırıp sadece orada olan coini satın alıyorsunuz. Bir sabah uyandığınızda HG platformuna giremezseniz ve Whatsapp grubundan cevap alamazsanız yapabileceğiniz hiçbir şey olmaz. Polise Ece Hanım, prof Kaan Demir ve Prof Emre Yılmaz falan derseniz gülerler.

Para yatırmadimki onlarin verdiği parayla alim satim yapyorum hatta o paranin bi kismini çektim

Para yatırmadimki onlarin verdiği parayla alim satim yapyorum hatta o paranin bi kismini çektim

Daha fazla yatırın daha çok kazanın diyor. Herkes en az 100 bin lira yatırsın diyor. Normal kullanıcı gibi görünen insanlar hep 100 bin - 200 bin - 1 milyon lira yatırıyorum yazıyor. Yazılan mesajlar hep benzer ve aynı yerden çıktığı belli.

Orası öyle ama ben kessinllille yatirim fln yapmicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…