Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı kafadatım șuan ama ne kaybedebileceğimki diyirum kendime sen girdinmi hg borsasına

Bende aynı kafadatım șuan ama ne kaybedebileceğimki diyirum kendime sen girdinmi hg borsasına.

Hocam siz oraya kart bilgilerinizi girdiğiniz anda tüm paranızı çekecekler zaten. Bazıları da ponzi sistemi uygulayarak dolandırıcılık yapıyor. Siz parayı EFT'den atıyorsunuz belli bir miktar kazanç sağlıyorsunuz sonra sizden tekrar para vermenizi istiyorlar verdiğiniz anda hiçbir şekilde geri dönüş olmuyor. İlla kafaya koyduysanız bir şey diyemem deneyin görün.

Ya hocam șuan para görunuyor tamammı çekmek için kart bilgileri ve kimlik lazımoolușabilecek kötu sonuçlar nedirki ibanı girsek ne olacak diye dușunyorum

Dolandırıcı değil birader adam TTC oylaması için diğer yatırım danışmanları gibi canlı yayınlar açıyor ve oy topluyor hadi dolandırıcı diyelim adam bu hisse senedi veya coin %25 yükselecek diyor ertesi sabah dediği oluyor ve yarışmada dağıttığı iphone 16 ve araba ödülleri çoktan yarışmacılara dağıttı ve kendini kanıtladı dolandırıcı olsa bu ödülleri niye göndersin ve verdiği teknik analiz bilgilerini bir dolandırıcı bilemez yüksek bir eğitim alması gerekli

Adamın teknik analiz bildiğinin farkındayım ama bu dağıttığı puanların TR'ye bevirmesi biraz ișkillendiriyor sonuçta kim kime niye oara versin ben șahsen henüz birșey çekmedim zaten borsa eğitimi diye katıldım

Adam yurt dışında dolarla kazanıyor ve burda dağıttığı paralar bizim için pahalı gözüksede onun için çerez parası Hg uygulamasına gelirsek binance ve midas gibi borsa uygulamaların aynı haliyle kodlanmış yani aralarında pek bir fark yok diğer taraftan senin tc veya iban bilinse bile bunlarla ne senin kartından para çekebilir nede adına şirket kurabilir banka veya devlet daireleri bunlar için birsürü evrak ve senin imzanı istiyor ve geçen cuma günü sabah yaptığı canlı yayında önerdiği HTC adlı coini insanlara kanıtlamak için 1 milyon dolarlık alım yaptı

Dolandırıcı değil birader adam ttc oylaması için diğer yatırım danışmanları gibi canlı yayınlar açıyor ve oy topluyor hadi dolandırıcı diyelim adam bu hisse senedi veya coin %25 yükselecek diyor ertesi sabah dediği oluyor ve yarışmada dağıttığı iPhone 16 ve araba ödülleri çoktan yarışmacılara dağıttı ve kendini kanıtladı dolandırıcı olsa bu ödülleri niye göndersin ve verdiği teknik analiz bilgilerini bir dolandırıcı bilemez yüksek bir eğitim alması gerekli.

Sen öyle san. Bunlar üç kişi her işi hallediyor. Whats up grubundaki bütün numaralar ece denen kıza ait. Kime yazarsam yaz eceye yazmış oluyorsun. Evet iyi eğitim almışlar ve o eğitimle kandırıyorlar... Dedikleri coinin artmasının sebebi de kendileri al sat yapıyor... Hem o coinler kendi olusturduklari hg Pulse adlı uygulamadan başka nerede var? Benim hesapta para vardı neden gelmiyor hesabıma dedim ece dedi ki para yatirmalisin. Aksi takdirde cekemezsin dedi. Bir kadının hesabında 200 bin varmış hala cekememis.

Dostum çok haklısın bende öyle düșünyorum ama benim dün çektiğim para bugün hesabıma geçti paranin gelmesine rağmen ben gala endișeliyim ama bende para fln istemedi ve bu ttc mı nedir her neyse bu yarıșma gerçek sanki yani bu adamın 10MR $ fon yönetme ihtimali var

Dostum çok haklısın bende öyle düșünyorum ama benim dün çektiğim para bugün hesabıma geçti paranin gelmesine rağmen ben gala endișeliyim ama bende para fln istemedi ve bu ttc mı nedir her neyse bu yarıșma gerçek sanki yani bu adamın 10MR $ fon yönetme ihtimali var
Bana da gönderdiler 1000 lira ..Sonra 12 bini çekmek istedim hayır para yatırman gerekiyor dedi..Ben HG özel sermaya grubunun Google sayfasına baktım .Menüye tıkladım ve her menu Error verdi..Hepsine tek tek tıkladım fakat Error verdi...Önce gaza geldim atayım dedim parayi sonra araştırma yaptım ve içime sinmedi..TTC sayfasına da sağına soluna tıkladım bir şey yok.Ulasilamiyor...Hg PULSE sayfasında destek kismida Eceye bağlanıyor direkten..Sen bilirsin senin kararın bir sey diyemem ama benim güvenimi çok fena zedeledi:) özellikle whatsuptaki kişilerin hepsinin Eceye cikmasi...Profil resminde bir aile resmi vardı yazdım Ece çıktı :) yaşlı kadın vardı yazdım Ece :)) güven notum sifir..Kaanin telegram sayfasına baktım takipçileri 15 bindi dün baktım 12 bin..sürekli düşüyor ...Bilmiyorum deneme yanılma ile öğrenilir bazı şeyler .Fakat ben deneme yanılma fırsatı bile vermeyeceğim..Eceden bir ses işte ses tonundan anlarsın...Birde whatsuptaki kişilere para yattti mi aldın mı diye soruyordum hepsi aynı cevabı veriyor...Neden bahsediyorsun anlamıyorum...Hepsi böyle diyor...Bunu ilk bana Ece söyledi...herkesin aynı kalıp cümleyi kurması tesadüf olamaz..herkes mi resmi konuşur:)

Dediklerinin hepsine katılyorum ki benim düșüncem o wp grubundakilerin çoğu ya onlar tarafından yönetilyo yada onlara çalıșyo ama ben dușünyorum kaybedecek neyim var diye abi yok yani benim güvenim zedelenmiș durumda ben 2K çektik deneme amaçlı 1K çekim talebi daha verdim sende aynı düșüncede olmasaydın çekim talebine kadar gitmezdin bende devam edecem para ver dedikleri yerde senin gibi geri basarım ya sen olsan napardın bunları tanıyan kimse yok seni bulmușken görüșünu alayim dedim ama bu ttc olayi ciddi ya sen bide o yarșmacilari araștir istiyorsan bide öyle bak olaylara bide para geldi ya hesaba QNB șube fln diyo yani sanirim bu adam harbiden qnb de çalișyo olabilir öyleyse risk alamaz bence doğruluk payı var gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı