Bende aynı kafadatım șuan ama ne kaybedebileceğimki diyirum kendime sen girdinmi hg borsasına.
Dolandırıcı değil birader adam ttc oylaması için diğer yatırım danışmanları gibi canlı yayınlar açıyor ve oy topluyor hadi dolandırıcı diyelim adam bu hisse senedi veya coin %25 yükselecek diyor ertesi sabah dediği oluyor ve yarışmada dağıttığı iPhone 16 ve araba ödülleri çoktan yarışmacılara dağıttı ve kendini kanıtladı dolandırıcı olsa bu ödülleri niye göndersin ve verdiği teknik analiz bilgilerini bir dolandırıcı bilemez yüksek bir eğitim alması gerekli.
Bana da gönderdiler 1000 lira ..Sonra 12 bini çekmek istedim hayır para yatırman gerekiyor dedi..Ben HG özel sermaya grubunun Google sayfasına baktım .Menüye tıkladım ve her menu Error verdi..Hepsine tek tek tıkladım fakat Error verdi...Önce gaza geldim atayım dedim parayi sonra araştırma yaptım ve içime sinmedi..TTC sayfasına da sağına soluna tıkladım bir şey yok.Ulasilamiyor...Hg PULSE sayfasında destek kismida Eceye bağlanıyor direkten..Sen bilirsin senin kararın bir sey diyemem ama benim güvenimi çok fena zedelediDostum çok haklısın bende öyle düșünyorum ama benim dün çektiğim para bugün hesabıma geçti paranin gelmesine rağmen ben gala endișeliyim ama bende para fln istemedi ve bu ttc mı nedir her neyse bu yarıșma gerçek sanki yani bu adamın 10MR $ fon yönetme ihtimali var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.