makara987
Femtopat
Daha fazla
Evet bend eo grubtayim tezgah olduğunu hissetmeye bașladım evet gözumle gordum para çekilyo ve her gelen para havalesi varklı ișletmelerden gelyo amacim milleti heveslendirmek zaten değil ben bu tartișmayi bașlatgiysam bir tezgah varmi bi illegallik varmi onu anlamaya çalișyorum bende kaç gündur eceyi tersliyorum onun beni atmasini istiyorum bakalim daha ne olcak bi arkadașımız o havaleleri gönderen șrketlerin havaleyi gönderdikleri kișiyi borçlu gösterebileceklerinden bahsetgi ki açıklamada kessinllikle borç fln yazmıyo ona rağmende borçlu gösterip o paraları geri alma ihtimalleri varmıș birkaç gün önce bir kaç yazıyla bunları belirten biri vardı hatta belki yukarı kaydırsan bulabilirsin ben düzmece olmasından ziyade artık bu insanları yasal olarak sıkıntıya sokmalarından endișeleniyorum bu kaan demir adlı konuyida ben bașlattim kessinllikle benimde amacım UYARIdır.
Sen belliki araștirmiș bende araștirdim ama bu konu hakkinda bir bilgiye ulașamadim gerçekten milleti borçlu gösterebileceklermi bunu bilen birine sormak gerek bence inșallah bir iki ay sonra kaan demir madurları diye haberler çıkmaz
Sen belliki araștirmiș bende araștirdim ama bu konu hakkinda bir bilgiye ulașamadim gerçekten milleti borçlu gösterebileceklermi bunu bilen birine sormak gerek bence inșallah bir iki ay sonra kaan demir madurları diye haberler çıkmaz