Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaptıkları çekiliş görsellerindeki yazılardada sadece Türkçe kullanılmış.

Son düzenleme:
Siz nasıl bir maddi zararın olaabileceğini düșünyorsunuz.
Para istemediler birșey yaptırmadılar bu sorunun cevabını çok aradım ama bulamadim zarara sokabilecekleri herhangi birșey yok.

Ttc yarışması sahte, yurt dışında oy verme işlemi yok. Site sadece Türkiye için dizayn edilmiş, ödül töreni sahte ( tören demeyelim, yıl sonunda anaokulu çocuklarınin halk eğitim merkezinde yaptıkları törenler daha gerçekçi ) BBC vb haberler fake haber, diğer haberlerde fake, ponzi sistemi ile en son vuruşu yapacaklar sonra VINN,
Diyelim ki para yatirmadiniz sadece puan vs karşılığı para aldınız. Size para yatıran şirket farklı, para aldıkları şirket farklı, adamlar vurgun yapıp kaçtıkları zaman siz o şirkete borçlu olmuş olacaksınız ve alacaklı olan kişiler dava açtığı zaman faiziyle parayi geri ödeme ihtimaliniz olacak.

Kardeşim sen niye engellendin bak benim eşimde o gurupta fakat bizim bir sürü şüphelerimiz var evet canlı yayına katılıyoruz puan kazanıyoruz ben hatta 1800LIRAsını da çektim denemek için yaptı eşim bunu sen Çek bakalım gerçekten yatırıyorlar mı dedi attılarda parayı hesabıma ama yine de bir şüphe var kafamızda oturmayan bazı şeyler var Ece hanım yatırım yapmamız için psikolojik baskı da yapıyor fakat bizim 100 binliramız yok yatıramayız ben diyorum Ece hanıma biz daha önce dolandırıldık şimdi de temkinli yaklaşıyoruz diyorum bu sefer de kızıyor ama arkadaşın dediğine katılmıyorum o guruptaki herkes onların adamı demiş vallahi benim eşimide o guruba aldılar biz kimsenin adamı değiliz bak her yerden araştırma yapmaya çalışan düşük gelirli bir aileyiz aslında bizim anlamak istediğimiz biz eğer para yatırırsak bu işin sonunda dolandırılacak mıyız dolandırılmayacak mıyız

Dostum bana gelen havalede borçlu gibi birșey yazmıyor nasıl borçlanırsınki bir ișletmeye evet her havale farklı farklı yerlerden gelyo ama sana nasıl borç takacaklarki yok bide faiziyile geri alacak diyosun

Dostum bana gelen havalede borçlu gibi birșey yazmıyor nasıl borçlanırsınki bir ișletmeye evet her havale farklı farklı yerlerden gelyo ama sana nasıl borç takacaklarki yok bide faiziyile geri alacak diyosun

Son düzenleme:
Borçlu yazmasına gerek yok zaten , bir şirket sana para gonderiyorsa şirketin muhasebe kayıtlarında sen otomatik olarak borçlu olursun, ileride bu şirket battığı zaman diğer alacaklar ve vergi kaybı olan devlet şirketten bir şey alamadığı zaman. Şirketin mizan kayıtlarından şirkete kim borcluysa, alacağını ondan tahsil eder. Bilmiyorsan tanidigin bir mali müşavire sor

Benim onayım olmadan nasıl muhasebe beni borçlasınki

Hem bu tür bir șeyin olması için bana yazı fln gelmesi gerekmiyomu bi anda çikip sen bize borçlusun diyemezler herhalde hem bunun faizli borç olması bu kadarvkolay olmasa gerek

Abicim bak o grubta bende varim bende para çekmeye debedim sana gelen paraya bi bak abuk subuk șirketlerden ödeme gelyo abi
Bilmem ney yatırim yok bilmem ney anonim șirketi yok bilmem ney bankası 3 defa çekim denedim her birindede farklı yerlerden geldi bu kadar kullanıcısı olan exterme hg borsası niye kendi adına göndermiyo

Son düzenleme:
Valla bende o gruptayım hatta oraya 100.000 TL de para attım geçen gün bir 11 bin lira çekeyim dedim paraya çekim talebinde bulundum ertesi gün baktım olan biten bir şey yok müşteri hizmetleri diye verdikleri numaraya yazdım o da beyefendi çekim talebiniz onaylanmış bugün gece 12'ye kadar kesinlikle hesabınıza düşer dedi ve saat 4.30 gibi para hesabıma yattı ama hala çekingenim bir türlü içinden güvenmek gelmiyor oradaki duran kendi paramı çekmeye bile şu an tedirginim ama adamın ders anlatımlarına bakarsanız çok düzgün ikna kabiliyeti yüksek bir kişi bu Ece hanımı da merak ediyorum 130.000 kişiyle tek tek nasıl ilgileniyor ne zaman yazsan hemen cevap veriyor çözemedim bir şeyleri hemen çözüme ulaştırıyor ikide bir portföyümü soruyor sen sanki görmüyor musun dedim kesinlikle şirketimizde öyle şeyler olamaz diyor bilmiyorum arkadaşlar aklım karışık hakkımızda hayırlısı olsun gelişmelerden birbirimize haberdar edelim

Burkez daha para çekmeyi deneyin paraların farklı yerlerden geldiğini göreceksiniz bide 130bin kiși fln yok kaan demirin watsaptaki topluluk grubuna bakın 8bin kiși var sadece

Burkez daha para çekmeyi deneyin paraların farklı yerlerden geldiğini göreceksiniz bide 130bin kiși fln yok kaan demirin watsaptaki topluluk grubuna bakın 8bin kiși var sadece
Ama canlı yayınlarda 130.000 kişiden aşağı hiç gözükmüyor Kaan bey ile Emre Bey'in canlı yayınlarında 45 bine düşüyor büyük ödüllerde 160 bine kadar çıktı kullanıcı sayısı çok araştırdım böyle bir yarışmayı hiçbir yerde yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…