Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nasıl bir maddi zararın olaabileceğini düșünyorsunuz
para istemediler birșey yaptırmadılar bu sorunun cevabını çok aradım ama bulamadim zarara sokabilecekleri herhangi birșey yok
Ödeme aldın mı ?

Ödeme aldım ama orda şu an 190 bin TL param var alabilecekmiyim diye düşünüyorum.kucuk miktar çektim onceden ertesi gün geldi .büyük kiktar talep edince acaba griluotan felan engeli basmasinlar

Tek dert o değil para değișik yerlerden geldiği için o șirketler yada ișletmeler sana borç takabilyormuș herhalde o parayı gönderirken

Aslında mileti uyarmak lazım şimdilik düzgün işliyor sistem bakalım ne olacak ya para gider yada güzel jazanclar elde ederiz

Yav para gitmese bile para değișik yerlerden geliyo bu yasal olmayan bir șekilde geliyorsa yada senden daha so ra faiziyle isterlerse napacaksın ozmn ben artık endișelenmeye bașladım

Gelen parada açıklama yok nasıl alacaklı olacaklar soylermisiniz

Bilemiyorum ya böyle bir ihtimal varsa ne bileyim karșı taraftaki fatüra kestiğse size nede olsa butun bilgileriniz mevcut

Fatura kesmesi için sana bir mal satması hizmet vermesi lazım degil mi? Durduk yere almadigin bir hizmete fatura kesemezler.

Hiç güvenemiyorum vallahi. O zaman neden farklı yerlerden geliyor siz para çekerseniz anlarsınız ne anlatmaya çaliștiğimi borsa adına gelsin o para o zaman.

Fatura kesmesi için sana bir mal satması hizmet vermesi lazım degil mi? Durduk yere almadigin bir hizmete fatura kesemezler.

Hiç güvenemiyorum vallahi. O zaman neden farklı yerlerden geliyor siz para çekerseniz anlarsınız ne anlatmaya çaliștiğimi borsa adına gelsin o para o zaman.

Doğru sorular karşı tarafın niyeti hakkında bilgi verir. Ben gruptayken birileri (Telegram'da takipcileri günden güne azalan ) Kaan'a en sevdiğin film ne diye sorulmuştu. Önce güldü ( kahkaha) ve sonra cevap verdi>esaretin bedeli dedi. Esaretin bedelinde filmin sonunda ne oluyordu...bu yavsaklarda kendilerini kurtarmanın pesindeler...bende bir gün eceye dedim ki " sizde kendinizi Binance ile filan kiyasliyorsunuz, yaptığınız uygulama ortada herhalde sizde bir çıkış arıyorsunuz deyince bana bu emojileri gönderdi...yukarıda biriside 190 bin param var diyor Allah askina açın gözünüzü arkadaşlar ya...finansal zenginliğin kaynağı para kazanmak değildir, elimizdeki parayı korumaktır..Gorulen o ki herkese üç bej bisiler atiyorlar..Hele 190 bini çekimde gorleim yahu..cekin tatli ismarlayin bize.bunlar da farkında değil ama krisna modelini uyguluyorlar bence )

Krisna modeli: Size küçük iyilikler yapıp karsiliginda sizi borclu hissettirerek büyük meblağlar elde etmektir...kadının birine içki ismarlamislar kadın reddetmiş niye diye sorulunca da onun yatağına girmek mecburiyetinde hissetmemek için demiş.

Çok ısrar ettim, eceye sahtekarsiniz insanlari kandırıyorsunuz sahtekar üçkağıtçı dedim. Engelledi... bana da bir sevgili diyordu bir canım bir balım ... sen ne patronusun hangi sektörde patronsun diyordu. Bende gümrük dedim tabii ilk zamanlar. Sonra bunlarin ferik medi tokenlarini sattım parasını çektim hesaba bekle baba bekle gel(Medi)...ısrar edince de ece bana dedi ki sen nasıl patronsun drdi. Bu kadar kucuk bir paraya ihtiyacın olduğuna göre patron değilsin dedi. Bizim senin gibi küçük yatirimcilara ( bak bak bak yatırımcı ) ihtiyacımız yok dedi o. ( Kemal Sunal uslubuyla) dedim engelledi...engeli yine kaldirmis ama bu defa artık görüldü atıyor...bana aşık oldu herhalde

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…