4 aydır takip ediyorum, canlı yayınlara katıldım. Zaman zaman büyük paralar veriyoruz diye canlıda para dağıttı hemen hemen hepsini katıldım. Ödüller bire bire hesabınıza geçecek denildi. Son gün Türkiye'deki bankalar kabul etmiyor diye, hg uygulaması yüklenip, oraya kazanılan ödüller atılacak dediler. Aynı gün ece hanım bana özelden Kaan hoca yeni çok yükselecek coin önerisinde bulunacak dedi, benden ne kadar nakittim olduğunu sordu. Bende rastgele miktar söyledim. Akşam üstü ece hanım watshapdan aradı ve Kaan Demir'in önerdiği Coin'e katılacak mısınız dedi, kabul ettim. Hg kayır açtım ve yine farklı numaradan müşteri temsilcisi diye birisi telefon numaram üzerinden hemen kayıt yaptı ve hediye coin verdiler (perşembe günü 1.250 TL) hemen sattım ve kimlik doğrulama aşamasını yaptım, bu parayı çekim talebinde bulundum. Cuma günü Hg'nin müşteri temsilcisine sordum t+2 dedi ve pazartesi hesaba geçecek denildi. Kaan demir canlı yayında t+1 dedi. Cuma günü gece 23.50 de nizip kuruluşlu exxness gayrimenkul danışmanlık hesabından kendi hesabıma 1.311 TL para geldi. Pazartesi'de canlılarda kazandığım 3.000 TL hg hesabına yattı, hemen çekim talebinde bulundum salı günüde entgpt gayrimenkul danışmanlık (İstanbul kuruluşlu) hesabından kendi hesabıma 3.000 TL yattı. Hg'deki kimlik doğulama kısımına kimliği kaldırıp verine başka resim koydum. Akşama canlıdan önce ece hanım watshappdan verilen ödülleri çekmişsin diye sordu ve akabinde Kaan demir beni gruplardan çıkardı. Çıkardıktan sonra defalarca bana hg hesabına para yatırıp coin alacaktınız diye Kaan demir ve ece Akar'dan mesaj geldi, hepsinde kafaya aldım. Gruplarda sürekli olarak hg hesabına para gönderdim diye yazanlar ve karartılmış şekilde dekont atıyorlar, hepsine yazdım, hiçbiri ne gördü, ne de cevap yazdılar. Kesinlikle fena tezgah var arkasında hepsi yurt dışı telefon numarası kullanıyor. Ece akar watsahapdan aradı Türkçe'si gayet iyi idi. Güven vermedikleri için, sildim. Araba ve telefon verdikleri insanlar kendi adamları resim atıyorlar, ekran görüntüsü almaya çalışıyorum vermiyor. Ama grup da normal katılım olanın ekran görüntüsünü alabiliyorsunuz. Bence düşünün.