Uzak durDostumum parayı çekerken paranın bir ișletmeden yada bir firmadan geldiğini biliyorsun o ișletmelerin paranın geldiği kiși sen ol yada o 190bini çekmek isteyen arkadașımız olsun birçlu gösterilebilyorlarmı havale yaparken o konu hakkında bi yere vardınmı?
Bide ben farklı bir șekilde araștırdım bu ttc muhabbetini bilyorsun 2ci oldu 1ci ve 3cu olan ikiliyi araștırdim 1ci olan hakkında bișdy bulamadım ama 3cu olan hakında birkaç bilgiye eriștim yani ve o yarșmadaki 3cu olanın o olduğunu teyit etmiș oldum yani diyeceğim bu ttc yarıșması sanki gerçek yani yani tezgah olsa bu kaan bunun altından kalkamayacak sanki ordaki yarișmacilar gerçek ve ordalardi ya senij dușüncen nedir?
O 190bin lirası olan arkadaș arasın bakalimda ben anlamadim senin oraya nası bağladığınıBilmiyorum da ara bakalım Sabancı holdingi bilgi al .Elbette yardım ederler
Tabiki yalan, sabanci holdingin yan kuruluşu nedir yani
Dostum o ttc nin dùzmece olduğundan eminmisin bide o brezilyanin birinci olduğna nereden vardın soru ișareti milletin parasına çökmek istemeleri değil para yatırmadan gönderdikleri paralar o zmn niye millete para ödesinki yukardaki mesajlara bak istersen ödeme alan çok insan var hem ostanbulda olsalar bu ișe kalkıșırlarmı diye düșünyorum dediğin gibiyse yakalnırlar yani bilemiyorumMerhaba, HG özel sermaye diye bir şey yok hepsi yalan o resimde yalan oradakiler bu kumpasın elemanları Kaan denilen sahtekarın solundaki de Prof.Emre diye bilinen kişi. Bu dolandırıclar PONZİ'ci yani gel gel yapıp paranızı elinizden alacak olan ekip... Sezai bey size geçmiş olsun 100,000 TL nizi unutabilirsiniz üzerine bir bardak su içebilirsiniz. O gösterdiğiniz resimde güya Sabancı Holding yöneticileri ile toplantı yapılıyor değil mi? O zaman bak bakalım HG ekibinde gördüğün kaç kişi o masa da yer alıyor.... Çete wp grubu içinde de yer alıyor hepsi kumpas! Neymiş efendim Özel yatırım grubuna 132000 kişi başvurmuş da 7500 kişiyi seçmişler 500 kişi kalmış acele edin diyor. Ne 132000 kişi var ne de 7500 kişi kim ağa takılırsa soyup sağona çevirecekler. Bunlar bütün bu işleri İstanbul'dan yürütüyorlar İnglltere filan yok hepsi düzmece
Bu sahtekarlar her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar telaştan hani şu doktora ünvanı olmadan kendine Prof diyen sahtekar TCC denen düzmece yarışmada 2.ci olmuştu. Birinciliği fransıza kaptırmıştı dogru mu? Şimdi size süpriz. Meger 1.ci olan Brezilyalıymış da haberimiz yokmuş adamlar telaştan plaketleri karıştırmışlar Fransiz Jeremie isimli figüran gence 3.cülük plaketi Holmer figürana da oda Brezilya'lı 1.cilik plaketi vermişler. Muhtelemen görsel çıktı işlerini yapan çocuk telaştan karıştırdı herşeyi allak bullak etti. Birinci Brezilyalı oldu 3 cü Fransız oldu. Zaten paralı tutulmuş muhtemelen yabancı öğrenci oldukları anlaşılan yurtdışından okuma amaçlı gelmiş hepside 20 li yaşlarda bu kişilere 3-4 kuruş vererek tiyatroda oynatmışlar çok belli ama iş çok büyük o nedenle de masraftan kaçınmamışlar yer tutmuşlar belli Ece nin kostümü de kaliteli ama ne işi bu tiplerin yanında ben kendisine kendini hapislerde çürütme yol yakınken ayrıl dedim ama beni dinlemedi. Tahmin edersiniz kostümlerde kiralık hepsinin. Ben bunları sahtekar Kaan'a yazınca tiyatro bitti perde kapandı bari şu işi düzgün yapın diye yazınca anında beni engelledi. Herkese geçmiş olsun zevkliydi eğlenceliydi ama arkadaşlar işlerini amatör ruhla profesyonel düzeyde yaptılar.... Tahminen 100 milyon dolar bir para kaldırmayı planlıyor sahtekar. Allah aşkına şu şarlatanın suratında meymenet var mı? Saç baş dağınık sakallı hırpani tipli bir kişi kendine prof dedirtiyor...şaka gibi
Nerde yazyo o sabanci holdingle alakasi olduğuna dair birșey görmedimTabiki yalan, sabanci holdingin yan kuruluşu nedir yanifirma ismi varmi? Yok , imzayı hangi yetkili atmış? Sarı çizmeli Mehmet Ağa