Kaan N2 virüs şüphesi

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Virüs sistemin içinde gömülü olduğu için emin olmak istedim, sanırım yükleyen bir arkadaştan bilgi almak lazım.
Hocam siz yüklediniz mi romu? Sorun ortadan kalktı mı acaba?

Hocam siz yüklediniz mi ROM'u? Sorun ortadan kalktı mı acaba?
Yükleyemedim, telefon kapalı olmasına rağmen program görmedi. Halihazırda batarya problemi olduğu için işlemi geciktiriyorum. Gerçekleştirdiğim zaman aklıma gelirse gelişmeleri paylaşırım.

Yükleyemedim, telefon kapalı olmasına rağmen program görmedi. Halihazırda batarya problemi olduğu için işlemi geciktiriyorum. Gerçekleştirdiğim zaman aklıma gelirse gelişmeleri paylaşırım.
Size zahmet yüklerseniz sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Ben yükledim bakalım girecez
Ama rom userinde anlayan birinin çalışma yaparak gömülü virüs uygulamalarını temizlemesi gerekir diye düşünüyorum
Hiçbir işe yaramiyor reklamlar tekrar geliyor bu telefon tam bir baş belasi

Virüsler yüzünden WhatsApp hesabım kapatıldı ve geri de açmıyorlar. Telefon zaten 2,5 yıllık ve dökülüyor yeni telefonun yolu gözüküyor gibi yavaştan yavaştan

Virüsler yüzünden WhatsApp hesabım kapatıldı ve geri de açmıyorlar. Telefon zaten 2,5 yıllık ve dökülüyor yeni telefonun yolu gözüküyor gibi yavaştan yavaştan

Bende de aynı sorun oldu dostum. Hemde 2 defa saçma sapan hiç tanımadığım numaralar mesaj falan atılmış. Whattsapp ile mailden hesabım açtırtım 2 kere şu an sıkıntı yok. Sende wp mail gönder 1-2 gün içerisinde açılır.

Bende ilkinde açtılar ama bu sefer ekteki şeyi yolladılar ve başka yazdıklarıma cevap vermiyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_32.png
    17 KB · Görüntüleme: 104
@Yuny bende de benzer sorun oldu, WhatsApp kendiliğinden kapandı siz halledebildiniz mi?

Eskiden Reeder p11 kullanmıştım. Yine Türk markası, %100 yerli olarak lanse ediliyor. Telefonda addware vardı, yani sizde de olan şey. Kendi kendine sekme açıyor ve reklam gösteren sitelere giriyor telefon. Çözümü yoktu. Sıfırladım, yine aynı. Dr. Web ile taramıştım, rootsuz silinmeyen, not a virus adında bir virüs bulmuştu. Ben de silmemiştim. Sonra ölü fiyatına sattım. Böyle telefonları almamanızı öneririm. Siz zaten almazsınız da görüp vazgeçen olur belki

Kaan n2'nin driverlarınını kurun
minimal adb and fastboottool uygulamasını indirip kurup açın

adb devices
adb shell

pm uninstall -k --user 0 com.redstone.ota.ui

bu kodları yazın sırayısla. Böylece virüs belasından kurtulmuş olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…