Kaan vs F35

Çok ciddi bir iddia bu ayrıca söylediğiniz şey doğru değil İHA konusunda ülkemiz neredeyse dünyada bir numara.
Katılıyorum sadece İHA SİHA konusunda da değil daha bir sürü şeyde üst sıralardayız. Tabi ki gerçekçi olursak F35 fakat Kaan'ı çok kötü duruma koymak anlamına gelmez bu.

F-35 operasyonel bir uçak buna karşın Kaan hala tasarım/test aşamasında. Ayrıca ilk blok uçaklar 4.5 nesil olacak ki F-35 5. Nesil. Kısacası bugün karşılaştırma yapmak çok saçma olur. Kaan seri üretim aşamasına gelsin, blok 2 5. Nesil motorla uretilsin sonra harp sahasında görülsün ancak o zaman kıyaslama yapılabilir.

F-35 operasyonel bir uçak buna karşın Kaan hala tasarım/test aşamasında. Ayrıca ilk blok uçaklar 4.5 nesil olacak ki F-35 5. Nesil. Kısacası bugün karşılaştırma yapmak çok saçma olur. Kaan seri üretim aşamasına gelsin, blok 2 5. Nesil motorla uretilsin sonra harp sahasında görülsün ancak o zaman kıyaslama yapılabilir.
2028'de Kaan için yerli motor üretilecekmiş belki o zaman anca.

Boş karşılaştırma birisi gelmiş geçmiş en teknolojik alet , havada uçan bilgisayar diğeride prototip.Karşılaştırma zamanı gelmedi daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı