KAANFLIX-CALLISTO hazır sistem alınır mı?

Bu site herşeyi pahalı satıyor, üstelik en çok sistem satan yerlerden biri. Yazık
1 saat telefonu açmıyorlar 3 kuruş para için bunlardan asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Hem pahalı hem itibarsız iş yapılıyor. Youtube ve Twitch camiasında para için her şeyi yapacak kişileri parayla satın alıyorlar sonra çoluk çocuğun parasını 5 para etmeyecek sistemlere verdiriyorlar yazık. Bir işte özelleştir veya stok değişti diye bir şey olmamalı bu ahlaklı bir pazarlama değildir. Technopat'ın bunlarla iş yaptığını görünce şaşırdım doğrusu.

Attığınız sistem kazık
Arc a750 Rx 6600'dan daha güçlü Intel ekran kartı işine yeni atıldı ve pek stabil değil karar sana kalmış performans testleri aşağıda (Rx 6600XT'li)
(Aynı zamanda sistemleri alcaksan Gençer'dekini R5 5600 itopyadakini 12400f yap)
Screenshot_2023-09-24-13-58-34-567_com.google.android.youtube.jpg

1 saat telefonu açmıyorlar 3 kuruş para için bunlardan asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Hem pahalı hem itibarsız iş yapılıyor. YouTube ve Twitch camiasında para için her şeyi yapacak kişileri parayla satın alıyorlar sonra çoluk çocuğun parasını 5 para etmeyecek sistemlere verdiriyorlar yazık. Bir işte özelleştir veya stok değişti diye bir şey olmamalı bu ahlaklı bir pazarlama değildir. Technopat'ın bunlarla iş yaptığını görünce şaşırdım doğrusu.

Hazır sistemden ettiği zararları böyle anlamayan insanları alsın diye bu sistemi koymuşlar. Mesela bu sistem 16bin'SE benim sistem 60bin o zaman

İnanılmaz kötü bir sistem 15.800 lira etmez, hani şu sisteme şöyle bir bakıyorum dişe dokunur tek bir parça yok bildiğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı