Kabarık saç nasıl düzeltilir?

ILoveMaju09

Centipat
Resimden görüldüğü gibi saçım çok kabarık kırıklarda mevcut. Saç kremi kullanıyorum saçımı temiz tutuyorum saçımı uzatan birisiyim. Ayrık saç modeli ile dolașıyorum bazen saçımın arka kısmını toplayıp önlerden yine ayrık bırakıyorum ama erkek olmama rağmen fazla kabarık. Ben daha çok saçın ıslak hali vardır ya aynen 7/24 o șekilde durmasını istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240530_161047.jpg
    IMG_20240530_161047.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 122
Resimden görüldüğü gibi saçım çok kabarık kırıklarda mevcut. Saç kremi kullanıyorum saçımı temiz tutuyorum saçımı uzatan birisiyim. Ayrık saç modeli ile dolașıyorum bazen saçımın arka kısmını toplayıp önlerden yine ayrık bırakıyorum ama erkek olmama rağmen fazla kabarık. Ben daha çok saçın ıslak hali vardır ya aynen 7/24 o șekilde durmasını istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saçların kıvırcıksa ve genel olarak yapısı kabarıksa yapabileceğin birşey yok. Ama tarama aşamasında eğer nazik olursan ve şekil verip istediğin gibi kurutursan belki istediğin gibi olabilir.

Bence güzel duruyor. Dağınık ama düzenli bir dağınıklık var. Berberde şekil verdirtebilirsin.

Dostum Yerinde olsam sıfıra vururum çıkınca şekil oluşturursun berberde haledersin kafa yapına göre.
Hayatimda 1 kere bile vurdurmadım suanki sacimi baya aylardir hatta yil oldu neredeyse uzatmaya devam ediyorum krem yada baska bir dogal yol ile cozsem daha iyi olucak aslinda bi anda uzattigim saclarimi kesmek istemiyorum

Urban Care Hibiscus Shea bakım kremi diye bir şey var tam olarak dediğin gibi yapıyor. Benim de saçlarım kabarık oradan biliyorum :).

Hayatimda 1 kere bile vurdurmadım suanki sacimi baya aylardir hatta yil oldu neredeyse uzatmaya devam ediyorum krem yada baska bir dogal yol ile cozsem daha iyi olucak aslinda bi anda uzattigim saclarimi kesmek istemiyorum
Kestirsende düzelmez zaten benim dediğim gibi saçını kuruturken şekil ver ve nazik kurut şekil ver istediğin gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı