ILoveMaju09
Centipat
Bi sure sonra tekrar kabarmaya basliyor anlamadigim sebebceKestirsende düzelmez zaten benim dediğim gibi saçını kuruturken şekil ver ve nazik kurut şekil ver istediğin gibi.
Bi sure sonra tekrar kabarmaya basliyor anlamadigim sebebceKestirsende düzelmez zaten benim dediğim gibi saçını kuruturken şekil ver ve nazik kurut şekil ver istediğin gibi.
Saç yapısı genetiktir birkaç ay düz olur ama elinde sonunda tekrar bu hale gelir.
Șeytan dio al makineyi vur sıfıra keloğlan gibi gez ama yemio iște AKbdkws ilaç tedavim var halen devam ediyorum aylardir evdeyim kontrole cikiyorum sadeceYeniden çıkınca daha güzel oluyor denendi.
Tesekkur ederkm onada bakicagimUrban Care Hibiscus Shea bakım kremi diye bir şey var tam olarak dediğin gibi yapıyor. Benim de saçlarım kabarık oradan biliyorum.
Teşekkür ederim sürekli aynı şampuan türünü ve saç kremlerini düzenli olarak kullanmaya devam ediceğim kreatinli şampuan önerinizede göz atarım ^^Sülfatsız keratinli şampuanları tercih edebilirsiniz. Saç kremleri de kukllanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.