Kabataş Erkek Lisesi Pansiyonları Nasıldır?

349196

Hectopat
Malum tercih zamanları geldi, herkes lise seçimlerini yapıyor. Benim de tercih listeme eklemeyi düşündüğüm bir okul (muhtemelen girebilirim) ama pansiyonların rahatlığı ve kurallar hakkında pek bir şeye rastlayamadım. Daha önce buraya gitmiş ya da hala gitmekte olan birinin fikirlerini duymak isterim. Ayni zamanda kişisel bilgisayarlar hakkında altı kapalı birkaç cümle bulabildim ama emin olamadım, yanımda götürebilir miyim?

Okulun İnternet sitesini araştır. Okulu ara. Tabi ki onlar sana tam olarak gerçeği yansıtmaya bilir tanıdıklarına sor buradan bilen pek çıkmaz.

Okulun İnternet sitesini araştır. Okulu ara. Tabi ki onlar sana tam olarak gerçeği yansıtmaya bilir tanıdıklarına sor buradan bilen pek çıkmaz.
Evet, aslında kurallar o kadar karışık değil ama ben daha çok alan olarak nasıl olduğunu merak ettim. 4 sene boyunca yerde falan yatmak istemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı