Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- • Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı
• Intel Core i7 13700K İşlemci
• GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek
• Asus Prime Z790-A Anakart
• Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2
• Samsung HD103SI HDD
• Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa
• MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı
• Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
• Asus VP249QGR
• SS Apex 7
• SS Rival 600
• Logitech Z200
- Profil Kapağı
- 1522506711
Merhaba arkadaşlar,
12.05.2024 tarihinde Türk Hava Yolları'nın Tecrübesiz Kabin Memuru İlanı (Kadın-Erkek) ilanına başvurdum. Online İngilizce test ve online İngilizce mülakat aşamalarını başarıyla geçtim. Sırada sağlık kontrolleri, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı var. Bunları da geçersem eğitim alıp göreve başlayacağım.
Şu anda açık pozisyonlar sayfasında 9.9.2024 tarihinde sona erecek olan Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı) ilanı var. Buna da başvurmayı düşünüyorum ama emin değilim. Aklımda soru işaretleri var. İkisine aynı anda başvurmak istememin nedeni yaş sınırı. Şartlar arasında 1994'ten sonra doğmuş olmak yazıyor. Ben 1996 doğumluyum. Yani iki yıl vaktim var. Buna başvurmazsam bir sonrakine başvurana kadar yaşımın geçip geçmeyeceğinden emin olamıyorum.
12.05.2024 tarihinde Türk Hava Yolları'nın Tecrübesiz Kabin Memuru İlanı (Kadın-Erkek) ilanına başvurdum. Online İngilizce test ve online İngilizce mülakat aşamalarını başarıyla geçtim. Sırada sağlık kontrolleri, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı var. Bunları da geçersem eğitim alıp göreve başlayacağım.
Şu anda açık pozisyonlar sayfasında 9.9.2024 tarihinde sona erecek olan Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı) ilanı var. Buna da başvurmayı düşünüyorum ama emin değilim. Aklımda soru işaretleri var. İkisine aynı anda başvurmak istememin nedeni yaş sınırı. Şartlar arasında 1994'ten sonra doğmuş olmak yazıyor. Ben 1996 doğumluyum. Yani iki yıl vaktim var. Buna başvurmazsam bir sonrakine başvurana kadar yaşımın geçip geçmeyeceğinden emin olamıyorum.
- Pilotluk zor mu? Sadece uçağı komuta etmek değil, iş gereği karşılaşılan zorluklardan da bahsediyorum.
- Şartları karşılarsam nasıl pilot olurum? Galiba pilot olduğum zaman, maaşımdan eğitim bedeli kesilerek cebimden bir şey ödemeden pilot olabiliyormuşum. Bu kaç sene sürer?
- Kabin memurluğu yerine pilotluk önerir misiniz?
- Kabin memuru başvuru sürecim devam ederken pilotluğa başvurmak herhangi bir soruna neden olur mu?
Son düzenleme: