Kablo çalan suriyeli mahlukat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya da neden bizim Mehmetciklerimiz orada savaşırken onlar burada nargile içiyor ? Bence kendi ülkelerini savunmaları gerek.

Ya da neden bizim Mehmetciklerimiz orada savaşırken onlar burada nargile içiyor ? Bence kendi ülkelerini savunmaları gerek.
Hocam bunlar daha kızlarını savunup koruyamıyolar okuldaki Suriyeli kızlar neler yapıyo. Var ya aslında bunları en ağır işlerde calıştırcan 0 maaş hepsini de atıcan kamplara oh miss.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar daha kızlarını savunup koruyamıyolar okulda ki Suriyeli kızlar neler yapıyo var ya aslında bunları en ağır işlerde calıştırcan 0 maaş hepsinide atıcan kamplara oh miss.
Bence de

Fikrine saygım var ama şimdi demişsin ki özellikle Araplara saygılı olması gerekir Müslümanın. Ya kardeşim her insan eşittir neden sadece özellikle Araplara saygılı olurum ki? Ayrıca burada direk kötülemiyorum şimdi empati kur ve düşün, sen para biriktiriyorsun ama zorla da olsa amacına ulaşıp bir şey alıyorsun tamam mı sonra biri böyle mahlukatlar gibi gelip elinden çekip alıyor başkasına... Nerede adalet sence layık olarak mı aldılar senden onu? Hakkın olanı bile elinden alıyorlarsa bunlar gibi insanları direk içeri tıkmaları -hatta bu adamları yakalayınca direkt sınır dışı etmeleri lazım bana kalırsa- buna engel olmalısın. Bunu yapan küçük bir çocuk mu zorla mı yaptırılıyor o zaman cezası verilir ama yapılan yanlışın ilki hatadır ikincisinde günahtır.

Var ya aslında bunları en ağır işlerde calıştırcan 0 maaş hepsini de atıcan kamplara oh miss.

Dimi. Üstüne bir de sabun falan... Kampın girişine de "çalışmak özgürleştirir" yazacan. 7/24 de "ırmağının akışına" verdin mi tamamdır (!)

Aynısını Almanlar Türklere yapınca ama ovvvv.

Yahu normal bir şekilde eğit, hayata kazandır kardeşim. Yarın öbür gün aynısı bizim başımıza gelecek. Bizler Avrupa'nın Suriyelileri olacağız. Hiç bana masal okumayın ben durur savaşırım diye. Geçin o işleri. Ben savaşmam. Açık ve net.

Katılıyorum. İnsanca konuşmak varken neden vurma peşindesiniz ki? Böyle daha saldırgan hale getirirsiniz.

Savaşların eskisi gibi topla tüfekle yapılacağını sanıyor çoğu kişi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…