Kablo çalan suriyeli mahlukat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaştan değil, zulümden kaçtılar. Ayriyeten hırsızlık yaptı diye el kadar çocuğun ölmesini istemek ne kadar masumane bir duygu? Bence bu kadar öfke hiç iyi bi şey değil. Hatta öfkeden ziyade iğrençliğe doğru yol almış gidiyor. Hırsızlığın cezası belli. Böyle şeylere girmeye hiç gerek yok.

Ne diyorsun hatsiz herif vatan haini münafık dinsiz cehapeli seni.Konuya gelirsek bazı insanlar sevap işliyoruz havasına girip vicdan rahatlatmaya çalışıyolar.

Yaptığı sonuna kadar yanlış ama orada olsaydın ve o son cümlede dediğin şeyi aşağı inip uygulasaydın, emin ol orada olsam seni döverdim. Beni geçtim küçük çocuğu dövüyor diye meydan dayağı yerdin. Şiddete gerek yok aşağı inip elinden kabloyu alıp doğru karakola götüreceksin. Cezasını devlet verir. Burda vatan millet sakarya yapıp duyar kasmaya gerek yok.
Hocam 1 değil 2 değil ki ne için prim kasayım? Herkes biliyor bunların ne pislik olduğunu. Ben bile bu liseli yaşımla bunlardan nefret duyuyorsam benden büyük, hayata atılmış insanlar ne düşünüyordur kim bilir? Ayrıca bu yaratıkların ülkeye alınmasını, bu ülkede yaşamasını isteyen kesim dışında ve kolluk kuvvetleri dışında kimseden laf dahi işiteceğimi düşünmüyorum. Ve dahi bunları şiddet olmadan ne bu ülkeden bezdirebiliriz, ne de postalayabiliriz. Bunu kendi vatandaşım olan bir çocuk yapsaydı annesine falan söylerdim fakat bunlar ne ahlaktan, ne toplumda yaşama adabından anlarlar. Anca orada burada nargile içip, sokakta oynayan çocukları rahatsız ederler, milletin karısına kızına bakarlar hatta laf bile atarlar, sahillerde parklarda ben annemi alıp bunlar yüzünden orada rahatça oturamayacaksam ben neyim ki o zaman bu ülkede? Devletin 1. sınıf vatandaşları için yaptığı yeri kullanamayacaksam ne işe yarıyorum ben bu ülkede? En basitinden mahallemize bir top sahası yapıldı. Burada bizden çok suriyeli yaratıklar oynuyor. Gittiğimizde ise oynatmıyorlar. Evet koca koca adamlar(!) sahada top oynuyor ve bizi oynatmıyorlar hem de bizim vergilerimizle yapılan sahada.Ben hergün okula gidip bu ülke için ne yapabilirim diye çırpınırken bunlar orada burada dolaşıyor, ona buna sataşıyor, benim gidip eğlenmem için yapılan yeri işgal ediyor, Türk esnafın olması gereken yere dükkan açıp yabancı çalışamaz diye ilan asabiliyorlar. Şiddet uygulamadan nasıl önüne geçebiliriz bu saatten sonra? İnsanlıktan birhaber, açım diye dolaşıp benden daha tok olan(babam devlet memuru evet devlette hem de), benim babamın benzine verdiği %50 vergiden faydalanan mahluklar bunlar. %50 sadece benzine verdiğimiz vergi. Benim bu vergiden faydalanmam gerekirken bu vergileri yazın memleketime giderken sadece otoyollarda zam olarak görmem reva mı hocam? Yol yapmakla bitiyor mu iş? Ilgaz tünelinden geçiyoruz parasız eyvallah. Ee Niğde'de bir giriyoruz otoyola bir de çıkışı oluyor onun. Nereye gidiyor bu kadar para? 4 milyon yabancı uyruklu varmış ama kesinlikle daha çok vardır. Bunların %90'ı suriyeli denen yaratıklardan olduğunu varsayarsak bunlara verilen oturma izinleri, gelecekte oy için verilecek olan oy kullanma hakkı, en sonunda vatandaşlık ve benim bu ülkedeki haklarımın, hukukumun sonu. Bazı politik sebepler yüzünden bırakın gençliğin istikbalini ülkenin tüm etnik yapısını değiştiriyorlar, ekonominin ırzına geçiyorlar. Evet sadece iktidarda kalabilmek için. Bunlar da iyice tepemize çıkıyor, çıkmaya da devam edecek, en sonunda ayaklarının altında ezileceğiz. Eğer biz bugün bu yaratıkları ezmezsek yarın ezilen biz olacağız.
Çok doldu içim çok.
Ayrıca evet nefret ediyorum. Ve bunların en son tanesi kalana kadar da nefret edeceğim. Hatta en iğrenç şekilde nefret ediyorum nasıl oluyorsa artık. Kimse benim duygularıma suç işlemedikçe laf edemez.

Bir şey derdim ama Silivri soğuktur şimdi.

Savaştan/zulümden kaçtılar tamam ama artık Türklere bile saldırıyorlar.Birinin bu konuya el atması gerek.

Vatan millet Sakarya anlayışın boş. Bu kadar adamı ülkenin içine sokanların suçu. Böyle kitle halinde insan gelirse içinden her şey çıkar teröristi de hırsızı da düzgünü de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı