Kablo net vs Türk Telekom

KaanTerzi1001

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 5 yıldır Türk Telekom kullanıyoruz ve 25 Mbps idi paketimiz. Hız artık yetmeyince 100 Mbps'ye geçmeye karar verdik. Kablonet'e geçmeyi düşünüyoruz ama binamızda Kablonet kullanan ve interneti sürekli kesilen komşum var yan blokda da bir arkadaşım kullanıyor ve onunda geceleri interneti kesiliyor. İki firmanında fiber alt yapısı var. Fiyat önemli değil hangi firmayı seçmeliyim sizce?
Not: Superonline fiber altyapısı yok olsaydı onu da yazıcaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet 100/10 sunuyorlar 98'e 8 civarı alıyorum.4 Yılda 3 kere servis çağır gereği duydum ve aynı günde geldiler.

Son düzenleme:
Kablonet akıllı sınırsız ile 19:00-24:00 arası internet hızı düşüyor. Ben Kablonet kullanıyorum ve memnunum ama komşuların memnun olmadığı için emin olamadım. Türk Telekom sıkıntı çıkartmıyorsa riske girmeyip paket hızını yükseltmek en iyisi olabilir.

Turknet sitesinden sorgular misin?
turknet en fazla 75 veriyor
Şimdi Türk Telekom'la görüştüm en fazla 80 verebileceklerini söylediler. Kablonet'e sahip olan arkadaşımsa Speedtest'e 95 civarı alıyor. Kablonet'e geçsem bir sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum çünkü 24 ay tahattüt diyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı