sado01
Decapat
Tamam bak bu kasayı önüne alınca sol taraf. Sağ taraf da açılabiliyor kasaların, dene bak bakalım anakartın kasaya monte edilen kısmında arada delikler olur oradan görebiliyor musun.Böyle hocam yan tarafı açsam yeter mi?
Tamam bak bu kasayı önüne alınca sol taraf. Sağ taraf da açılabiliyor kasaların, dene bak bakalım anakartın kasaya monte edilen kısmında arada delikler olur oradan görebiliyor musun?
Eki Görüntüle 2281710
Çünkü kırmızı olan RGB için olansa, ilk soru işaretli bağlantı kasadaki fansa, iki soru işaretli olan arkadan gelen kablo üzerinde bir yere bağlamayı unutmuş olabilirler. Neyse sen kullanma kılavuzunu da oku anakartının, ona göre anlat bize sonra.
Anakart marka modeline göre kullanma kılavuzunu okursan göreceksin ama bunu da 3. kez yazıyorum, hayırlısı bekliyoruz senden bir gol.Hocam açtım aldım kabloyu bunu nereye takayım.
Anakart marka modeline göre kullanma kılavuzunu okursan göreceksin ama bunu da 3. kez yazıyorum, hayırlısı bekliyoruz senden bir gol.
Anakart marka modeline göre kullanma kılavuzunu okursan göreceksin ama bunu da 3. kez yazıyorum, hayırlısı bekliyoruz senden bir gol.
Fotoğraf çekmedin mi çıkartmadan önce kabloları ki geri yapabilesin? Olaya gel ya.Hocam maalesef ofsayt. Neyse hocam şaka olmaz ama kullanma kılavuzu dediğiniz bilgisayarın içinden çıkansa onu okuyamam yoktur büyük ihtimal internetten diyorsan bulamadım ve kabloya dikkatli baktığımda kablo kesilmiş fan kablosuyla bir iken şu anda tek çare yeni bir tane taktırmak galiba bir de önde LED var o LED'i nasıl değiştiriceğim uygulama ile olmuyor.
Hocam bu sefer bozdum artık arka fan ve öndeki LED de yanmıyor eskisi gibi oldu bilgisayar garantiye yollasam yaparlar mı?![]()
Fotoğraf çekmedin mi çıkartmadan önce kabloları ki geri yapabilesin? Olaya gel ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.