qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 İlk kez PC toplama işlerine girdim. Kablolamam çok kötü. Nasıl daha iyi kablolama yapabilirim?
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 qwerxa dedi: İlk kez PC toplama işlerine girdim. Kablolamam çok kötü. Nasıl daha iyi kablolama yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yer varsa kasanın arka tarafından dolandır. Modern kasaların çoğunda yer olur. Artı 0 Eksi
qwerxa dedi: İlk kez PC toplama işlerine girdim. Kablolamam çok kötü. Nasıl daha iyi kablolama yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yer varsa kasanın arka tarafından dolandır. Modern kasaların çoğunda yer olur.
KS KS qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 6ODRA dedi: Yer varsa kasanın arka tarafından dolandır. Modern kasaların çoğunda yer olur. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim yarın hocam. Artı 0 Eksi
6ODRA dedi: Yer varsa kasanın arka tarafından dolandır. Modern kasaların çoğunda yer olur. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim yarın hocam.