Kablolu gamepad önerisi

2023 yılında orijinal bir Xbox 360 kontrolcüsü kaldığını sanmıyorum. 8. Nesil tavsiye etmek benim de aklıma geldi ancak Sahibinden'de fiyatları uçmuş, 600TL'ye bulamadım.

Replika DS4'ler fena değil, ancak uzun vadede üzeceğini düşündüğümden ve yine de orijinal ürün olması daha iyidir diye F310 tavsiye ettim.
Replika 8. nesil demiştim, bazı replika DS4'ler gerçekten sağlam olabiliyor ancak sizinde dediğiniz gibi uzun vadede sorun çıkarabiliyorlar. F310 modelini genelde herkes kullanmak istemiyor eğer konu sahibi kullanmak isterse mantıklı olur.

Replika 8. nesil demiştim, bazı replika DS4'ler gerçekten sağlam olabiliyor ancak sizinde dediğiniz gibi uzun vadede sorun çıkarabiliyorlar. F310 modelini genelde herkes kullanmak istemiyor eğer konu sahibi kullanmak isterse mantıklı olur.
8. neslin replikaları olduğunu yeni öğrendim hocam. Benim bir arkadaşım bir ara replika DS4 almıştı 300TL civarına, ilk tuttuğumda orijinalden zor ayırt ettim.

Bakalım umarım uzun vadede sorun yaşamaz.

F310'un en büyük eleştirisi bildiğim kadarıyla bazı kişiler biraz fazla sert bulabiliyor kontrolcüyü. O yüzden zaten konu sahibi Vatan'da denesin dedim.

8. neslin replikaları olduğunu yeni öğrendim hocam. Benim bir arkadaşım bir ara replika DS4 almıştı 300TL civarına, ilk tuttuğumda orijinalden zor ayırt ettim.

Bakalım umarım uzun vadede sorun yaşamaz.

F310'un en büyük eleştirisi bildiğim kadarıyla bazı kişiler biraz fazla sert bulabiliyor kontrolcüyü. O yüzden zaten konu sahibi Vatan'da denesin dedim.
Benim de F310 ile birlikte başka kontrolcüleri de önerme sebebim buydu, herkese hitap eden bir kontrolcü değil. (Özellikle ergonomisini sevmiyorum) Xbox gamepadleri tetik ve ergonomosi sebebi ile yarış oyunları için daha iyi bir seçenek oluyor ancak bu bütçede replika alınmalı onların da ne olduğu belli değil. Bildiğim kadarıyla Dobe kollar vardı fiyatları artmadıysa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı