Elektronik Kablolu HyperX Cloud III 3044 TL

Her kullanım için. Oyunda da gayet iyiler sanılanın aksine.
Hayır kötüler. Gamepower kulaklıkla falan mı karşılaştırdın hocam alakası bile yok. Arkadaşım kendi çapında müzik işleriyle uğraşıyor. DT990 diye kulaklığı var 10 bin liraymış söylediğine göre, denedim leş gibi performans veriyor. 2 binlik razer’ın dandik kulaklıkları deler geçer öyle diyim.

Hayır kötüler. Gamepower kulaklıkla falan mı karşılaştırdın hocam alakası bile yok. Arkadaşım kendi çapında müzik işleriyle uğraşıyor. DT990 diye kulaklığı var 10 bin liraymış söylediğine göre, denedim leş gibi performans veriyor. 2 binlik Razer'ın dandik kulaklıkları deler geçer öyle diyeyim.

10 bin değil 2K olanlar bile oyunlarda gayet iyi performans veriyor. Stüdyo kulaklıkları sınıflıdır. Bazısı sadece kayıt almak için olur bazısı genel kullanım için. Bir tane deneyip böyle konuşman komik olmuş. Çok var oyunlarda kullanan insanlar. O kulaklıktan nasıl böyle bir kanıya vardığını inan bilmiyorum, sesi farklı gelmiş olabilir. Veya ses kartı ile alakalıdır. O kulaklığı da oyunda kullanan çok insan var.

Önceden Cloud Alpha kullanıyordum, bilenler bilir aslında şu modellerden de iyi ses kalitesi olarak ama
20-30 dolarlık kullandığım IEM kulaklık kafamda bunlar gibi 300gr ağırlık basmıyor ve gayet güzel sesin ne taraftan geldiği, ayak sesleri, bas-tiz dengesi olsun gayet aynı performansı verebiliyor.
Bu kulaklıkları zaten e-spor tarafı artık sadece yalıtım olsun diye IEM kulakiçi ile üstüne takıyor.

İndirim güzel bu arada, amacınız sadece oyun ise bence alınabilitesi halen var bu Gaming ürünlerin.
Benim gibi rahatına düşkün ve artık kafasında 300gr ağırlıkla gezmek istemeyenler varsa IEM baksın.

Bunları alacağınıza stüdyo kulaklığı ve harici Mic alın her zaman daha iyi.
Harici mikrofon yer kaplıyor. Stüdyo kulaklığı diye satılan referans kulaklıklar da sesi çok tatsız verir. Ne doğru dürüst müzik dinlenir, ne başka bir şey yapılır. Son kullanıcı için bir değeri yok o kulaklıkların.

Harici mikrofon yer kaplıyor. Stüdyo kulaklığı diye satılan referans kulaklıklar da sesi çok tatsız verir. Ne doğru dürüst müzik dinlenir, ne başka bir şey yapılır. Son kullanıcı için bir değeri yok o kulaklıkların.

Gayet de yapılabilir, dediğin asıl Cloud için geçerli. Oyun dışı vasıfsız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı