Normalde adaptör kullanıyordum fakat iyi verim alamadığım için kablolu kullanmaya karar verdim. Adaptörlü kullanırken simgenin üstüne gelip, bağlantıyı kese tıkladığımda internet bağlantısı kesiliyordu. Kabloluda da aynısını yapmak istiyorum ama öyle bir seçenek çıkmıyor. Nasıl tıpkı adaptördeki gibi kolay ve hızlı bir şekilde bağlantıyı kesip yeniden bağlayabilirim (kabloyu çekmek dışında)?
Adaptör seçeneklerinden bağlantıyı devredışı bırak diyebilirsiniz. Sağ altta internet simgesi, bağlantı ayarları gibi seçenekler olması lazım. Sonra adaptör seçenekleri gibi yer var.
Adaptör seçeneklerinden bağlantıyı devredışı bırak diyebilirsiniz. Sağ altta internet simgesi, bağlantı ayarları gibi seçenekler olması lazım. Sonra adaptör seçenekleri gibi yer var.
Bir süredir ingilizce windows kullandığımdan change adaptor settings'e gitti aklım. Bağdaştırıcı seçenekleri olmalı sizdw bu ayar. Birkaç tık uğraşmanız gerek yine de. Daha kısası için bağdaştırıcıyı masaüstüne kısayol olarak gönderip işlemi o simgeyle yapabilirsiniz.