Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1-1.5 sene önce yeni bir eve taşındım ve evime TurkNet bağlattım. VDSL modemimi ise Letgo'dan ikinci el bir şekilde satın aldım. Evimdeki masaüstü bilgisayarda internete kablolu bir şekilde erişim sağlıyorum ve hiçbir problem olmadan her türlü internet sitesine ve aplikasyona erişim sağlayabiliyorum daha bir kere bile bir problem yaşamadım fakat konu kablosuz bir şekilde Wi-Fi üzerinden bağlanmaya geldiği zaman büyük sorunlar oluyor. Örneğin; laptop, tablet, telefon üzerinden Wi-Fi ile bağlantı kurduğum çoğu zaman Safari'ye erişim sağlayamıyorum. Instagram'a bazen giriyor bazen girmiyor. Aynı şekilde Snapchat, bereal, WhatsApp gibi uygulamalarda da bu sorunu yaşıyorum. Instagram'ı açtığım zaman internete bağlı olmama rağmen akış yenilenemedi diyor ve erişim sağlayamıyorum. Telefonum Wi-Fi'ya bağlı oluyor genelde. Wi-Fi'yi kapatıp hücresel veriye geçtiğim zaman telefonuma bir sürü bildirim geliyor mesela çünkü Wi-Fi sorunlu olduğu için bildirim de gelmiyor. Bu sadece telefonda olmuyor aynı şekilde laptop ve tabletlerde de oluyor. Kısacası kablosuz bağlandığım her cihazda bu sorun meydana geliyor. Wi-Fi'ya bağlıyken VPN'e de bağlanamıyorum bu arada. Artık çok can sıkıcı bir hal almaya başladı, desteklerinizi bekliyorum sağ olun şimdiden.