Kablolu mouse kablosuz yapılır mı?

HytaXx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop : Monster Tulpar T7 V20.2
CPU : İntel İ7 10750H 4.2 GHz
GPU : RTX 2060
Ram : 16 GB 3000 MhZ
Spiker : Logitech Z323 2+1
Keyboard : GamePower Ogre RGB
Mouse : Steelseries Rival 600
Headset : Steeseries Arctis 3
Meslek
Mekatronik
Merhaba herkese elimde şuan bir kablolu bir kablosuz mouse var kablosuz mousenin alıcısını kabloluya entegre edip kablolu mouseyi kablosuza çevirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba herkese elimde şuan bir kablolu bir kablosuz mouse var kablosuz mousenin alıcısını kabloluya entegre edip kablolu mouseyi kablosuza çevirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğlence bir tarafa muhtemelen bu tarz bir şey yapmaya kalksan gecikme problemi yaşama ihtimalin yüksek ve ürünü kablosuza çevirmeye çalışırken yaşayacağın zahmet ve harcayacağın paraya zaten kablosuz mouse alınır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğlence bir tarafa muhtemelen bu tarz bir şey yapmaya kalksan gecikme problemi yaşama ihtimalin yüksek ve ürünü kablosuza çevirmeye çalışırken yaşayacağın zahmet ve harcayacağın paraya zaten kablosuz mouse alınır.

kaliteli bir lehimleme yaparsam gecikme olacağını düşünmüyorum
+ olarak diyelim kablosuza çevirdim bu seferde nerden güç alacak bu mouse o sorun çıkıyor

kaliteli bir lehimleme yaparsam gecikme olacağını düşünmüyorum
+ olarak kablosuza çevirdim bu seferde nerden güç alacak bu mouse o sorun çıkıyor
Tamam işte onun için batarya falan takman lazım mouse'un dengesini falan çok uğraştırır ve zaten onlara para harcayacağın para ile kablosuz mouse alırsın.

Sakın böyle bir şey yapmayın. Kablolunun entegresi farklı yapıda, kablosuzun entegresi farklı yapıda. Kablolu entegresi 10 pin, kablosuz da 8 pin entegre kullanıyor ise nasıl bunları bir araya getirebilirsin? Veya bu entegrelerin şemaları farklı olabiliyor. 1. entegrenin 1. bacağı güç girişi olur 2. sinin 1. bacağı sinyal girişi olur, sen lehimlersin sonra bir bakmışsın mouseden yanık kokusu geliyor.

Ona yeni bir PCB çıkarman lazım batarya kablosuz bağlantı modülü olur sen dene yaparsın bizim millet uğraşma yapamzsın olmaz dedikleri için gelişmiyor ama yurt dışında bunu yaparım dediğinde yap derler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona yeni bir PCB çıkarman lazım batarya kablosuz bağlantı modülü olur sen dene yaparsın bizim millet uğraşma yapamzsın olmaz dedikleri için gelişmiyor ama yurt dışında bunu yaparım dediğinde yap derler.

Buyurun hocam siz yapın. Oldu da yaptık diyelim. Sizce iyi çalışabilir mi? Sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı