Kablolu mouse önerisi 1500-1750 TL

PunkiesT

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
261
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech G502 kullanıyorum şu an ama 7 senedir kullanım sonucu biraz yıprandı biraz hassasiyeti azaldı gibi. En çok alınan oyuncu mouse imiş. Benim de kullandığım en iyi mouse kendisi gerçekten ve elimede çok iyi oturuyor. Hala alınabilir mi önerir misiniz yoksa bu geçen zamanda daha iyi çıkan bir fare var mıdır?
 
 
Kağıt üstünde bu fiyat bandına Darmoshark M3 çok iyi görünüyor ona bir bakabilirsiniz hocam.
 
Yanlış bilgi
Neden kablolu istiyorsunuz hocam? Çok iyi kablosuz gecikmesi 0 fareler var. Önerebilirim isterseniz.

Kablosuz bağlantılar her zaman sıkıntıdır oyun için kesintisiz bağlantı için kablolu kullanmak lazımdır.


Kablosuz aramıyorum çünkü kablosuzlar elbet bağlantı kopması yaşıyor. Oyuncu odaklıysan kablolu şart daha önce çok yaşadım bu durumu. Şu an kullandığım fare çok iyi elime oturan en iyi fare diyebilirim ama yılların verdiği deformasyon sonucu değiştirmem gerekiyor artık hissiyatı da bazen gidiyor boşlukta gibi hissetiriyor. Bu Dermoshark neden böyle? Öneren fazla bu arada ilk defa duyuyorum ayrıca markayı da.


Benim şu an kullandığım Logitech G502'ye çok benziyor model olarak G502 yeni versiyonları iyi değil mi en çok satılan oyuncu faresiymiş haberim yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz aramıyorum çünkü kablosuzlar elbet bağlantı kopması yaşıyor oyuncu odaklıysan kablolu şart daha önce çok yaşadım bu durumu. Şu an kullandığım fare çok iyi elime oturan en iyi fare diyebilirim ama yılların verdiği deformasyon sonucu değiştirmem gerekiyor artık hissiyatı da bazen gidiyor boşlukta gibi hissetiriyor. Bu Dermoshar neden böyle öneren fazla bu arada ilk defa duyuyorum ayrıca markayı da.

Hayır. Kablosuz fareler artık kablolu farelerden daha hızlı.
 
Hayır. Kablosuz fareler artık kablolu farelerden daha hızlı.

Bana bu saçma uyarıyı veren sen misin? 30 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum yaşadığım sorunu benden iyi bilecek değil ya uyarı veren. Hızlı olabilir ben hızdan bahsetmedim kopma diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı