Kablolu mouse önerisi 1500-1750 TL

Bana bu saçma uyarıyı veren sen misin? 30 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum yaşadığım sorunu benden iyi bilecek değil ya uyarı veren. Hızlı olabilir ben hızdan bahsetmedim kopma diyorum.

Evet sana uyarıyı veren benim. 200 liralık kablosuz ofis faresi kullanıp üst seviye oyun farelerinde bağlantı kopması yaşanıyor dersen uyarı alırsın.

Evet sana uyarıyı veren benim. 200 liralık kablosuz ofis faresi kullanıp üst seviye oyun farelerinde bağlantı kopması yaşanıyor dersen uyarı alırsın.

Yani moderatörsün diye geri adım atacağımı mı sanıyorsun 200 liralık fare kullanmıyorum sen kullanıyorsan bilmiyorum. Buradaki moderatörler gereksiz yere ceza atıp uyarı verip duruyorlar. Yani moderatörlük ilk defa yapıyorsunuz belli ki 19 yaşında ne kadar bilgi sahibi olabilirsin oda garip. Önce yazdığım şeyleri okumayı öğren ona göre cevap ver. Ben kablosuz mouse aramıyorum dediğim halde bana kablosuz mouse öneriliyor ve evet kopar hangi profesyönel oyuncu kablosuz bir şey kullanır. Hızı yüksek olabilir kaldı ki verdiğin cevap bile saçma ben kopma dediğim halde bana yazdığını savunuyorsun.

Kablosuz bağlantılar her zaman sıkıntıdır oyun için kesintisiz bağlantı için kablolu kullanmak lazımdır.
Kablosuz aramıyorum çünkü kablosuzlar elbet bağlantı kopması yaşıyor.
Oyuncu odaklıysan kablolu şart daha önce çok yaşadım bu durumu. Şu an kullandığım fare çok iyi elime oturan en iyi fare diyebilirim ama yılların verdiği deformasyon sonucu değiştirmem gerekiyor artık hissiyatı da bazen gidiyor boşlukta gibi hissetiriyor. Bu Dermoshark neden böyle? Öneren fazla bu arada ilk defa duyuyorum ayrıca markayı da.
Benim şu an kullandığım Logitech G502'ye çok benziyor model olarak G502 yeni versiyonları iyi değil mi en çok satılan oyuncu faresiymiş haberim yok.
Tamamen saçma bakış açıları, kablosuz adam akıllı bir model aldıktan sonra doğru düzgün dongle aracılığıyla bağlantısını yaparsan ne kopya yaşarsın ve başka bir şey yaşarsın. İlla kablolu ergo bir model bakıyorsan DeathAdder V3 bakmalısın. Shape biraz farklı ancak alışırsan on numara olur. Çok daha benzer bir shape istersen, Basilisk V3 bakabilirsin.
asd.png
asdd.png

Yani moderatörsün diye geri adım atacağımı mı sanıyorsun 200 liralık fare kullanmıyorum sen kullanıyorsan bilmiyorum. Buradaki moderatörler gereksiz yere ceza atıp uyarı verip duruyorlar. Yani moderatörlük ilk defa yapıyorsunuz belli ki 19 yaşında ne kadar bilgi sahibi olabilirsin oda garip. Önce yazdığım şeyleri okumayı öğren ona göre cevap ver. Ben kablosuz mouse aramıyorum dediğim halde bana kablosuz mouse öneriliyor ve evet kopar hangi profesyönel oyuncu kablosuz bir şey kullanır. Hızı yüksek olabilir kaldı ki verdiğin cevap bile saçma ben kopma dediğim halde bana yazdığını savunuyorsun.

Sana 1 tane kablolu fare, 2 tane kablosuz fare önerdim. İstediğini al. Attığım kablosuz fareler ne gecikme yapar, ne de kopma yapar. Eskide kaldı artık.

Hangi profesyonel oyuncu kablosuz bir şey kullanır soruna şu şekilde cevap vereyim, hangi profesyonel oyuncu kablolu fare kullanıyor? Profesyonel FPS oyuncularının neredeyse hepsi kablosuz fare, klavye kullanmaya başladı. Yeni de değil. Birkaç senedir bu durum böyleydi. Kablolu devam edenler ise senin dediğin gibi kablosuz gecikme yapıyor diyerek değil, alıştıkları fare olduğu için kablolu kullanıyor.

Lamzu Atlantis, Lamzu Atlantis Mini, Darmoshark M3, Darmoshark M3-S, SteelSeries Aerox 3 Wireless, Ninjutso Sora, Ninjutso Sora 4K, Pwnage Ultra Custom Ergo, Razer Viper Ultimate ve daha sayamadığım bir sürü kablosuz fareyi kullandım, kullanmaya da devam ediyorum. 2-3 senedir kablosuz fare kullanıyorum. 1 kez bile kopma yaşamadım.

Kablosuz bağlantılar her zaman sıkıntıdır oyun için kesintisiz bağlantı için kablolu kullanmak lazımdır.

Kablosuz aramıyorum çünkü kablosuzlar elbet bağlantı kopması yaşıyor.
Oyuncu odaklıysan kablolu şart daha önce çok yaşadım bu durumu. Şu an kullandığım fare çok iyi elime oturan en iyi fare diyebilirim ama yılların verdiği deformasyon sonucu değiştirmem gerekiyor artık hissiyatı da bazen gidiyor boşlukta gibi hissetiriyor. Bu Dermoshark neden böyle? Öneren fazla bu arada ilk defa duyuyorum ayrıca markayı da.

Benim şu an kullandığım Logitech G502'ye çok benziyor model olarak G502 yeni versiyonları iyi değil mi en çok satılan oyuncu faresiymiş haberim yok.
tamamen yanlış bilgiler yıl 2015 2016 değil. testler ve sonuçlar çok net şekilde açık ortada. kablolu farelerden daha hızlı daha az gecikmeli kablosuz mouselar mevcut. neyse ben öneri yapmıyorum umarım istediğiniz fareyi bulursunuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_34.png
    Screenshot_34.png
    751 KB · Görüntüleme: 43

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı