Askere gitmeden önce çalışan sistemi nasıl bağladığımı unuttum. Bilgisayarın arkasındaki yeşil girişe AUX'u takıyorum, diğer iki ucu ise "2CH Input" yazan yere bağlıyorum. İki hoparlör yeterli olduğu için, jak girişlerini "Audio Input" bölümündeki R ve L yazan yerlere takıyorum. Ancak ses gelmiyor ve ses ayarlarına girdiğimde hoparlör de görünmüyor. Devre dışı bırakılan aygıtlar listesinde de yok.
Şimdi bilgisayar yeşil ses çıkışından sesi aldınız.
Kablonun diğer tarafı ikili şekilde (büyük ihtimalle beyaz-kırmızı iki kablolu).
Bu ikili kabloyu hoparlöre giriyorsunuz.
Şimdi sesi hoparlör sistemine (bu arada bu sistem ne, hoparlör mü, müzik seti mi?) girdik.
Cihazda kaynak seçimi yapıyor muyuz, var mı öyle bir yer?
Bu arada kabloyla ses çıkış yapıyorsak bilgisayardan, ayrı hoparlör görülmez, o normal.
Şimdi bilgisayar yeşil ses çıkışından sesi aldınız.
Kablonun diğer tarafı ikili şekilde (büyük ihtimalle beyaz-kırmızı iki kablolu).
Bu ikili kabloyu hoparlöre giriyorsunuz.
Şimdi sesi hoparlör sistemine (bu arada bu sistem ne, hoparlör mü, müzik seti mi?) girdik.
Cihazda kaynak seçimi yapıyor muyuz, var mı öyle bir yer?
Bu arada kabloyla ses çıkış yapıyorsak bilgisayardan, ayrı hoparlör görülmez, o normal.
Merhaba arkadaşlar size bir soru soracağım. Benim bir Lenovo Y550 laptopum var. Laptopta NVIDIA GeForce GT 240 m var. İşlemci olarak da Intel centrino 2 var. 4 GB RAM var. Laptop eski diye format atmıştım. Laptopa gereken şeyleri yüklerken bir ekran kartı sürücüsünü yapamadım. İnternetteki en...
Merhaba arkadaşlar size bir soru soracağım. Benim bir Lenovo Y550 laptopum var. Laptopta NVIDIA GeForce GT 240 m var. İşlemci olarak da Intel centrino 2 var. 4 GB RAM var. Laptop eski diye format atmıştım. Laptopa gereken şeyleri yüklerken bir ekran kartı sürücüsünü yapamadım. İnternetteki en...
malesef ünlem bile gözükmüyor buraya anakartımın marka modelini ve aygıt yöneticisinin ss ini atayım hemen bilinmeyen aygıtlar da var onun kodunu da atayım
anakartım: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4
birinci bilinmeyen aygıt donanım kimliği:
hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0260
ikinci bilinmeyen aygıtın donanım kimliği gözükmemekte
ben artık sürücü yüklemekten gına geldi pc ilk defa mavi ekran bile verdi anydeskten bağlanıp halledebilirseniz anydesk kodum1 563 070 873