Kablolu ve kablosuz kullanılabilen kulak üstü kulaklık önerisi

TEmre1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, fitness yaparken kablosuz PC başında kablolu kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. JBL Tune 660 almayı düşünüyorum. Daha iyisi varsa söyleyebilir misiniz? QCY H4 de var aklımda ama kulağımdan düşer mi bilmiyorum.
(Valorant, CS gibi ses kasacağım bir oyun oynamıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, fitness yaparken kablosuz PC başında kablolu kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. JBL Tune 660 almayı düşünüyorum. Daha iyisi varsa söyleyebilir misiniz? QCY H4 de var aklımda ama kulağımdan düşer mi bilmiyorum.
(Valorant, CS gibi ses kasacağım bir oyun oynamıyorum)

Bütçenizi yazarsanız daha nokta atışı öneriler gelebilir.

Fitnessta kulaküstü olmaz adam gibi spor yapıyorsanız süngerler leş gibi paçavraya döner kısa sürede. İzolasyonu iyi bir kulakiçi tavsiye ederim mümkünse ucu 5-6mm genişliğinde olsun ki ucuza alabileceğiniz KZ köpük uçları takabilin o zaman iyi bir kombinasyon olur salonda çalan müziği de iyi bastırır. Pc için de ayrı bi ikinci el arctis 1 falan alıp süngerleri çamaşır deterjanıyla ılık suda yıkarsınız olur biter. Takarken de yöntemi var aşırı basit.

Fitnessta kulak üstü olmaz adam gibi spor yapıyorsanız süngerler leş gibi paçavraya döner kısa sürede. İzolasyonu iyi bir kulak içi tavsiye ederim mümkünse ucu 5-6mm genişliğinde olsun ki ucuza alabileceğiniz KZ köpük uçları takabilin o zaman iyi bir kombinasyon olur salonda çalan müziği de iyi bastırır. PC için de ayrı bir ikinci el Arctis 1 falan alıp süngerleri çamaşır deterjanıyla ılık suda yıkarsınız olur biter. Takarken de yöntemi var aşırı basit.

Dedigin mantıklı ama kulak içi kulağımı ağrıtıyor ve kulağımı terlettiği için çok çabuk kirleniyor halı saha maçında bile terlemiyorum sporda sadece koltuk altım terliyor sıkıntı olmaz.

Bütçenizi yazarsanız daha nokta atışı öneriler gelebilir.

Max 3000.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı